Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Igaz az hogy feltörő kulccsal...

Igaz az hogy feltörő kulccsal nem védnek úgy a víruskeresők mint a vásárolt kulccsal?

Figyelt kérdés
Leteszteltem virtuális gépen a Sunbelt VIPRE Antivirus Premiumot és nagyon meggyőzőek az eredmények. De sajnos nincs pénzem megvenni. Már találtam az interneten egy kulcsot hozzá de ez ugyanolyan lesz mintha megvettem volna a programot?
2010. okt. 30. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Minden vírusirtónak naponta akár többször is frissiteni kell magát, hogy megbízhatóan védje a gépet. Ehhez folyamatosan automatikus kapcsolatban kell lennie a szerverével. Ha tört kulcsot használsz, az több okból se jó. Lehet, hogy vírusos a (rendszerint kínai) szerver, de ha mégsem, akkor az eredeti gyártója előbb-utóbb le fogja tiltani. Ráadásul ha nem tudja frissiteni magát, akkor nem is ér semmit. És akkor ne felejtsd el azt se, hogy sok a neten a letölthető HAMIS VIRUSIRTÓ, amelyik a megtévesztésig hasonló a valódihoz. Csak éppen a hamis vírusirtó maga a vírus (többnyire trójaiakkal fertőzött). Vannak jó ingyenes vírusirtók is, azokból válassz egyet.
2010. okt. 30. 17:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha egy vírusirtó rájön, hogy ő bizony lopott liszenszes, akkor nem fog tovább frissíteni. És figyelmeztetni fog, hogy így viszont nem kéne a gépet használni. Amíg viszont nem jön rá, hogy ő lopott, addig ugyanolyan lesz, mintha megvetted volna.
2010. okt. 30. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!