Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A szervizben átnézik a képeket...

A szervizben átnézik a képeket telefonokon/laptopokon?

Figyelt kérdés

Bevittem a szervizbe, hamar kész lett, de közben én nem voltam ott. Meg is feledkeztem a gépen tárolt képekről, úgyhogy aki javította láthatta.

Ilyenkor lementik ezeket a képeket?

2024. jún. 14. 09:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiderül nagyon megütik a bokájuk. Gyakoribb, hogy szó nélkül leformázzák a gépet, azaz minden elvész róla. Persze ettől még nem lehet teljesen kizárni, de valószínűtlen.
2024. jún. 14. 09:34
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem kellett semmit formázni, csak pár apróbb beállítást elvégezni, minden maradt ahogy volt.

Ha ő látta, akkor ez van, legyen jó napja. Inkább az zavarna, ha mondjuk lementették és majd elterjed.

2024. jún. 14. 09:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha ez megtörténne (és persze te vagy a képeken, nem neten is elérhető gyűjtemény) nagyon megszívnák, szóval ilyen nem lesz. Magának lementhette, ez se szabályos, de ez soha nem fog kiderülni.
2024. jún. 14. 09:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Olvastam már történetet amit állítólag szervizes írt, hogy ilyenkor van amit lementett, megnézett.
2024. jún. 14. 09:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalosan nem mentheti le, mert azzal adatvédelmet sért.

Ha mégis megteszi és magának megtartja, arról nem fogsz tudni és nem is igazán lesz belőle bajod.

Ha felteszi a netre, megosztja másokkal, akkor nagyon durva büntetésre számíthat, tehát ezt nem fogja megkockáztatni.

2024. jún. 14. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Mappát lehet titkosítani. legközelebb...
2024. jún. 14. 16:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Elméletben tilos nekik, de a gyakorlatban képesek rá.

Viszont elméletben ugyan meg tudják tenni, a gyakorlatban időigényesebb és macerásabb, pláne kockázatosabb, ha kiderül, mint amennyi haszna van a szerelő számára.

Egy szervizbe bevisznek naponta egy rakás telefont, laptopot, egyebet, nekik meg futószalagon kell dolgozni rajtuk. Általában nem érnek rá böngészgetni a képeket, mert azzal vannak elfoglalva, hogy minél hamarabb végezzenek a tiéddel és kezdhessenek dolgozni a következővel, meg az utána következővel.

Ráadásul a saját képeid nagy része valószínűleg még neked is unalmas, nemhogy egy vadidegennek, aki se téged, se az élethelyzeteket nem ismeri, ahol ezek készültek. Lehet, hogy 1000 képből 2 érdekes lenne neki, de aligha éri meg neki 1000 képed átnézni miatta. Még ha kiteszed a netre és megosztod az ismerőseiddel, akkor se fognak 1000 képet átválogatni.

Ettől még jobb biztosra menni, mert simán akadhat a szerelők közt 1-1 olyan perverz, akinek kimondottan az a szórakozása, hogy idegenek képei közt mazsolázgat. Érdemes megnézni Robin Williams Sötétkamra (One Hour Photo) című filmjét.

2024. júl. 1. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!