A szervizben átnézik a képeket telefonokon/laptopokon?
Bevittem a szervizbe, hamar kész lett, de közben én nem voltam ott. Meg is feledkeztem a gépen tárolt képekről, úgyhogy aki javította láthatta.
Ilyenkor lementik ezeket a képeket?
Nem kellett semmit formázni, csak pár apróbb beállítást elvégezni, minden maradt ahogy volt.
Ha ő látta, akkor ez van, legyen jó napja. Inkább az zavarna, ha mondjuk lementették és majd elterjed.
Hivatalosan nem mentheti le, mert azzal adatvédelmet sért.
Ha mégis megteszi és magának megtartja, arról nem fogsz tudni és nem is igazán lesz belőle bajod.
Ha felteszi a netre, megosztja másokkal, akkor nagyon durva büntetésre számíthat, tehát ezt nem fogja megkockáztatni.
Elméletben tilos nekik, de a gyakorlatban képesek rá.
Viszont elméletben ugyan meg tudják tenni, a gyakorlatban időigényesebb és macerásabb, pláne kockázatosabb, ha kiderül, mint amennyi haszna van a szerelő számára.
Egy szervizbe bevisznek naponta egy rakás telefont, laptopot, egyebet, nekik meg futószalagon kell dolgozni rajtuk. Általában nem érnek rá böngészgetni a képeket, mert azzal vannak elfoglalva, hogy minél hamarabb végezzenek a tiéddel és kezdhessenek dolgozni a következővel, meg az utána következővel.
Ráadásul a saját képeid nagy része valószínűleg még neked is unalmas, nemhogy egy vadidegennek, aki se téged, se az élethelyzeteket nem ismeri, ahol ezek készültek. Lehet, hogy 1000 képből 2 érdekes lenne neki, de aligha éri meg neki 1000 képed átnézni miatta. Még ha kiteszed a netre és megosztod az ismerőseiddel, akkor se fognak 1000 képet átválogatni.
Ettől még jobb biztosra menni, mert simán akadhat a szerelők közt 1-1 olyan perverz, akinek kimondottan az a szórakozása, hogy idegenek képei közt mazsolázgat. Érdemes megnézni Robin Williams Sötétkamra (One Hour Photo) című filmjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!