Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Avast 5. 0.677 Free nem enged...

Avast 5. 0.677 Free nem enged fel az internetre, csak akkor, ha kikcsapolom a Web védelmet! Miért?

Figyelt kérdés
Már újratelepitettem 1x,de még mindig fennáll a probléma
2010. okt. 30. 12:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez egy bugja, néhányaknál (pontosabban: elég sokaknál) előjön.

Szedd le, tegyél fel másik vírusirtót.

Ha ragaszkodsz az avast!-hoz, akkor a következő build-et majd rakd vissza.

2010. okt. 30. 12:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát eléggé ragaszkodom hozzá,de most felbosszantott nagyon!Nem tudod mikor lesz köv.build?
2010. okt. 30. 12:30
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is ragaszkodom hozzá. Bár nálam is előjöhet még a bug.

Sokaknál előjött, mikor frissítettek az 5.0.677-re, sokaknál pedig később. :S

Két hónapja adták ki ezt a build-et, következő... Nem tudom, mikor lesz. Még béta sincs belőle, pedig ha az lenne, még akkor is idő, mire kiadják.

Lehet, hogy már csak az 5.1-es jön majd, de az jó soká.

2010. okt. 30. 12:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Itt a fórumuk egyébként:

[link]

2010. okt. 30. 12:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Már néztem a fórumokat...hát remélem minél előbb kijön,mert igy muszáj web védelem nélkül netezni,ami lehet kicsit rizikós:(
2010. okt. 30. 12:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Az avast!-nál rizikós, mert a web védelme az erőssége.

Tegyél fel addig más irtót!

Te írtál a Prohardveren az avast! Antivírus topikba?

2010. okt. 30. 13:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen én :)Te pedig a 12-es csaj vagy?S ha nem látogatok ismereltlen weboldalakat,akkor is veszélyben vagyok?(Nézném Ph-t,iwiw,facebook,gmail,vkontakte.ru,stb,általam eddig nem ismerteket nem néznék)
2010. okt. 30. 14:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Web védelem nélkül is lehet, maximum kicsit erősebbre húzod fel a tűzfalat.

amúgy avastnak tényleg ez az erőssége - sokáig az fogta meg az exploitokat (digi net), mióta viszont új tűzfalam van, megakadnak annál.

2010. okt. 30. 14:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Letöröltem a gépről az AWC-t ,mert eszembe jutott,h akkor kezdett haldokolni a net mikor azt frissitettem.Most már megy a web védelemmel is a net,bár a regisztráció nem nagyon akar
2010. okt. 30. 15:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, 12-es csaj vagyok.

Szerintem az avast! rizikós web védelem nélkül, mert az az erőssége. Nagyon jól detektálja a fertőzött script-eket, iframe-eket, azonban a többi kártevőt már nem annyira. Sz.v.sz. egy csomó olyan oldalt blokkol, amiről lejövő holmikat már fel se ismerné.

Amúgy próbálkozhatsz az oldalukon is regizni, és kapsz kulcsot, és azt rakd be neki.

2010. okt. 30. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!