Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Tesz-vesz kizárás IP cím...

Tesz-vesz kizárás IP cím alapján, de mégis hogyan és miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Májusban egy apró hülyeség miatt végleg kizártak a Tesz-veszről. 2 hete újra regisztráltam teljesen új adatokkal, új előfizetéssel, új laptopról. Teljesen más profillal, de mégis felismertek állítólag IP cím alapján. Ezt értitek hogy hogyan lehet???

Kérlek szépen szóljatok hozzá és segítsetek, hogy mit és hogyan kellene még megváltoztassak vagy egyáltalán most hogyan tudtak rájönni, hogy ugyanaz vagyok??? Hiszen csak az internetezés helye maradt változatlan, még a lakcímem ésminden új!!!

Köszönöm.

2010. okt. 30. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha ugyanarról a helyről netezel, akkor az IP cím is a régi, mert nyilván fix. Legtöbb szolgáltatónál fix IP címek vannak.
2010. okt. 30. 09:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Ugyanarról a helyről netezek, de nem ugyanannál az előfizetőnél vagyok már!!!

Eddig Digis voltam, de már TMobile-os.

Más ötleted?

Köszönöm szépen.

2010. okt. 30. 10:09
 3/7 anonim ***** válasza:

a vázoltak szerint, biztos NEM IP alapján történik a beazonosítás! (vszínű a géped MAC címe alapján, ha gépcsere közben, nem történt!)

próbáld meg ezt:

[link]

2010. okt. 30. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem átmentetted a teszvesz sütijét, és így beazonosítottak.

ez a gyík is süti alapján ismer fel, és bannol :P

2010. okt. 30. 11:46
 5/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

De igazából gépcsere is történt, mert vettem laptopot!

Egyszer fordult elő, hogy a számítógépről mentem be.

Az mit jelent, hogy átmentettem a "teszvesz sütijét"?

Hová kell elmenjek milyen szakemberhez Aki tud ilyenben segíteni és kb. mennyibe kerülnek ezek az átállítások???

Előre is nagyon köszönöm!!!

2010. okt. 30. 12:25
 6/7 anonim válasza:

A teszvesz sütijét te is tudod törölni.

Csukj be minden böngészőt töltsd le a Ccleanert és futtatsd le a tisztítást.

[link]

2010. okt. 30. 12:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm.

Bár én csak konyhai nyelven értek és férfi nincs a közelembe, de letöltöttem ezt a programot!

Ez most mit jelent? Mi történt? Ki kell/ene x-eljem, hogy melyikeket törlöm? Mert a végén felhozta ezt a táblázatot, de azzal semmit nem csináltam!

Köszönöm, ha segítetek!!!

Milyen szakembert kell keresnem, hogy segítsen rájönni arra, hogy miért zártak ki és mit tehetek a jövőben?

Köszönöm.

2010. okt. 30. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!