Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen vírus került a gépre?...

Milyen vírus került a gépre? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tehát a tünetek:az asztalon ha egy ikonra jobbklikkelek nemtörténik semmi nemengedi megnyitni a ctrlaltdel-t mert azt irja ki hogy letiltotta a rendszergazda,valamint a vezérlőpult eltűnt a start menüről.a Spybot talál vagy 8 virust letörlöm őket utána minden műxik rendesen de mint ujra bekapcsolom a gépet ugyanazok a virusok megjelennek ujra.Mi ez a virus és mit tehetnék ellene?
2010. okt. 29. 22:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64 Bites rendszerem van, mégis működik rajta. Érdekes mód (bár tudom, hogy a win defender nem sokat ér) az sem talált semmit, pedig rendszeresen frissül! nekem egyáltalán nem vált be az avg, szerintem rohadt sz@r! simán beengedte nekem a trójaikat, nem is vette észre. egyébként mekkora az esélye, hogy a legújabb kártevőket letöltöd, ha nem jársz olyan oldalon, és nem kattintasz rá semmi ismeretlen linkre? a legtöbb esetben amúgy is a felhasználó hibája...
2010. okt. 30. 12:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Az AVG-nek van 64 bites változata is. :) Amúgy a 10-essel szívtál sokat? Csak a 10-es verzióban került bele a free-be is az identity protection.
2010. okt. 30. 12:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Amúgy az avast! Viselkedés védelmére írtam, hogy nem elérhető x64 alatt. Nézd csak meg, nem csinál semmit se.
2010. okt. 30. 12:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Na mindegy. nekem ez vált be, neked az. egyébként a kilencessel szívtam, de nekem az is elég volt. ne vitatkozzunk, úgyse tudjuk megtéríteni a másikat. :p
2010. okt. 30. 13:23
 15/15 anonim válasza:
Én használtam már a malwerebitest és nem okozott gondot sőt még azt is megmutatta milyen rendszerleírókulcsokat változtatott meg a trojai,így javitani is tudtam.Futtasd csökkentett módban.
2010. nov. 1. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!