Miért nem frissül az avast! Vírusadatbázisa a gépemen?
TEdd fel a nod32-t,jobban jársz azzal és védett is lesz a géped sztem 100x jobb mint az avast !!
2010. okt. 28. 13:07
Valami gubanc van mert nallam rendesen frissit ha jol tudom nem ez az utolso kiadas... de nem vagyok benne biztos.En amugy Comodot hasznalok.Azaz lehet hogy a virus adatbazi regi ha ket hetnel regebbi mar elavultnak minositi az XP de attol a program a legujabb lehet csak az adatbazisa nem.
2010. okt. 28. 13:07
Az en ajanlatom: Avast+Comodo+SypewareTerminator+Malwarebytes (az urolso ketto kemprogi irto).Mind ingyenesek ha fizetoset akarsz akkor Kaspersy de jol bekonfigolva.Adj zold pacsit ha elegedett vagy a valaszal.
2010. okt. 28. 13:09
4/12 A kérdező kommentje:
Fiúk, pontosítsunk! Nem azt szeretném tudni, hogy mit kellene szerintetek használnom avast! és Ashampoo helyett, hanem hogy szerintetek miért nem éri el az avast! a vírusadatbázist! Köszönöm!
Mert vírusos a géped.
Igazából mikor tetted fel azt az avast!-ot?
Szedd le, és tegyél fel egy másik vírusirtót - úgyis ennél csak jobb van. ;)
Futtasd azt is, meg a Malwarebytes' Anti-Malware progit is?
Mellesleg meg tudod nyitni a vírusirtók és a Microsoft oldalát? Itt most fontos kérdés.
2010. okt. 28. 15:50
Az utolsó előtti mondatomnál ? helyett ! lenne.
2010. okt. 28. 15:50
Nem kizárt, hogy vírus blokkolja a frissítést (sőt, nagyon is valószínű), mivel az én tűzfalam (outpost) is minden gond nélkül felengedte.
ESET online scannerrel (vagy más nagyobb vírusírtók online scannerével) nézesd át a gépet, ha van valami rajt, ez megtalálja. Feltéve, hogy ezt betölti.
2010. okt. 28. 21:28
Mielőtt az én régebbi tippjeimmel, illetve Utolsó tippjeivel próbálkoznál, próbáld megnyitni ezt:
[link]
Vagy a Microsoft oldalát.
Nem kizárt, hogy nem fogod tudni őket megnyitni.
Amúgy, ha a vírusirtódnak nyűgje van, arra AZONNAL oda kell figyelni, mert adatvesztés (vagy esetleg) durvább lehet a vége.
Nem akarlak elkeseríteni, de vírusod lehet.
2010. okt. 28. 21:44
Nekem naponta frissül az avast, semmi bajom nincs vele.
2010. okt. 28. 22:59
10/12 A kérdező kommentje:
Közben felidegesített az Ashampoo tűzfal, és leszedtem a francba. Mit tesz isten, frissül az avast!, elérek minden oldalt, stb. Ti milyen tűzfalat használtok? Azt hallottam, hogy az XP beépített nem elég biztonságos... de az Ashampoo leblokkolta az Avast!ot, a zonealarm meg belassította a netet, öt perc alatt nyílt meg egy-egy oldal.... hallottam jókat a Komodoról...
Kapcsolódó kérdések: