Jelszó alaphelyzetbe állítás SMS kód facebook, de nem én kértem?
Pár nap alatt kétszer érkezett 8 jegyű jelszó alaphelyzetbe állítás SMS kód Facebook fiókomhoz.
Valaki rugózik a fiókon, szeretne belépni.
Nagyon erős egyedi jelszó van beállítva, kétfaktoros hitelesítés több is. Figyelnem kell valamire ha nem szűnik esetleg emailcím csere?
Vagy hagyhatom figyelmen kívül.
1. Régi emailcímem volt kicseréltem egy újra azóta nem volt kísérlet.
2. Csak emailcíme volt ezért kért jelszó visszaállítást nem gondolnám a vírus lehetőséget, igaz óvatosnak lenni sosem árt. Fizetős Kaspersky Plus fut mind a telefonon mind a gépen, és dedikált jelszókezelőt használok.
3. Pedig rá kellett kattintanom hogy nem én kértem. Ez egy facebook értesítés (ellenőriztem) ami jelzi ha jelszót akarnak vissza állítani nem regisztrált eszközről a fiókban.
A régi emailcím 2éve érintett volt adatszivárgásban lehet onnét kukázta ki. Kapott egy új címet amit máshol nem regisztráltam be. Ami még megfordult a fejemben az a telefonszám hisz fiókba azzal is be lehet lépni. Amennyiben már nem lesz több kísérlet idővel kiderül akkor az emaillel próbálgatták. Ha igen akkor a telefonszám az esélyes az is elég rég sok accountban megadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!