Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy lehet XP-n automatikus...

Hogy lehet XP-n automatikus kikapcsolást beállítani?

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 17:08
 1/8 anonim válasza:
53%

Futtatás -> cmd -> Shutdown -s -t 3000

A 3000 helyett lehet más, az jelöli az időt, másodpercben.

2010. okt. 26. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:

én kiírom, hogy shutdown.exe

de a parancs szempontjából lényegtelen

2010. okt. 26. 19:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez egy kicsi program pont erre... [link]
2010. okt. 26. 21:43
 4/8 atrask válasza:

jegyzettömb -> beírod ezt:

c:\WINDOWS\system32\shutdown.exe /s

elmented, mint .bat file, és a feladatütemezőben betudod állítani, hogy ezt a parancsot mikor indítsa el. Én így szoktam a fiamat "kilőni" a gép elől! :D

2010. okt. 26. 23:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egyébként azért, mert Anya nagyon mondja, hogy be fog ilyet állítani, mert neki 2 óra játék túl sok. Én mondom, ha beállítja, akkor majd Én úgy is megoldom! :P
2010. okt. 27. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
start - futtatás - shutdown -s -t 3600
2010. nov. 1. 11:42
 7/8 anonim válasza:
100%
Kedves kérdező, ha ezért szeretnéd tudni, akkor anyukádnak igaza van. Válaszod alapján még elég fiatal vagy, s olyan sok érdekes dolog van a világon, amit sose fogsz látni/átélni, ha állandóan csak a gép előtt ülsz... A valódi élmények ezerszer jobbak a virtuálisaknál. Arról nem is beszélve, hogy rövid úton elhízott, tunya és ebből kifolyólag mindenféle betegségekre hajlamos boldogtalan emberré válhatsz.
2010. nov. 2. 09:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Egy 14 éves, hamarosan 15 éves fiatal fiú vagyok, aki a gépezésen kívül sok mást csinál, nem egész nap ülök ott, és nem vesztegetem az időmet minden bambasággal. Jelenleg otthon viták vannak, mert hogy miután 8.-asként rengeteg tanulnivalóval küszködöm, mert egy 4-5-ös átlaggal szeretnék továbbjutni, mellette járok salsázni, és még klarinétozom, ezek után jogosan vagyok megsértődve, ha a magam módján nem kapcsolódhatok ki, Anya azt mondja, hogy "majd ő beállítja, hogy a gép magától kikapcsoljon 1 órán belül" amíg Apa pedig mondja, hogy azért ennyi csak megjár.
2010. nov. 3. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!