Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy kell emailt küldeni az...

Hogy kell emailt küldeni az appnak,hogy töröljék a képeket?

Figyelt kérdés
Faceapp-ra gondolok
febr. 4. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Amikor egy alkalmazáson belül engedélyt adsz a fájlok eléréséhez, hogy a fotóid közül válogass, azzal még nem kerül be az alkalmazásba a kép. Ha van külön feltöltés gomb, akkor küldöd csak el egy szerverre, minden más esetben helyileg kezeled a helyi fájlokat. Nem fognak tudni mit törölni, mert nincs honnan.

[link]

"We process only specific photos and videos you choose to modify using the Apps; and we do not collect your photo or video albums even if you grant us access to them. We safeguard each photograph or video that you select using an encryption key stored locally on your device. This means that the only device that can view the photo or video is the device from which the photograph or video was submitted using the Apps – the user’s device. [...]Photographs or videos may remain cached in the cloud for a limited period between 24 to 48 hours after your last edit, so that you can return to it and make additional changes if you so choose."

Ezek alapján semmi teendőd nincs, ha eltelt 2 nap az utolsó használat óta, náluk nincsenek tárolt adatok.

febr. 4. 17:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Véletlenül a galériára mentem rá és szerkesztettem egy képet 2napja.Akkor ezek szerint nemtudja "lopni" a többi képet? Tiszta ideg vagyok a képek miatt hiszen a gyerekeim is ott vannak!Köszönöm ha segítesz 🙏
febr. 4. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak az 1db szerkesztett kép került ideiglenesen és titkosítottan feltöltésre amit szerkesztettél, és 48 órán túl annak a maradványait is automatikusan törli a rendszer.
febr. 4. 17:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Jézus Mária én olyan ideges voltam.Nemszoktam én ilyeneket letölteni,de keresztfiam mondta,hogy próbáljam ki milyen "menő" hát persze én bolond megis lestem.de már ki is töröltem az egész appot!
febr. 4. 17:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Olvastam a 2019-es cikkeket és hát kimondom bepánikoltam sajnos nem kicsit 🥺
febr. 4. 17:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!