Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Lehet elrejtve vírus a böngész...

Lehet elrejtve vírus a böngészőmben/gépemen? Több infó lentebb

Figyelt kérdés
Úgy emlékszem, hogy régebben egy csomó helyre regisztráltam be chromal meg egy csomó vírusos oldalról jegyeztettem meg a jelszavam. Azóta változtattam jelszót. Ha kérhetem normális választ írjatok.
2024. jan. 23. 20:14
 1/2 anonim válasza:
100%

Ezek alapján amiket leírtál, nem kizárt. Mindenképp nagyon jól tetted hogy jelszót változtattál, de ha vírus van a gépeden úgy nem sokat ér. Ha van időd rá, mondom mit javaslok. Készíts egy másolatot a jelenlegi adataidról és telepíts egy teljesen friss operációs rendszert (lehetőleg Windows 10/11et). Aztán a másolatból kezd el visszamásolni kizárólag a személyes fájlokat (képek, videók, dokumentumok) aztán a maradékot a másolatból töröld. Ha új programot raksz a gépedre, előtte mindig töltsd fel a virustotal.com nevű oldalra és az megmutatja hány vírusírtó találta biztonságosnak a fájl-t.

Ha nem annyira értesz hozzá, sztem kérdezősködj családi körben, biztos lesz aki ért hozzá. Ha nem, keress egy laptop szervízt, és egyúttal kérd meg a szervízest hogy mutassa meg hogyan használd a virustoralt.

Remélem tudtam segíteni :)

2024. jan. 24. 00:02
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Malwarebites ingyenes vírusscannert letöltöd és átnézi a géped.

Viszont ha van lehetőséged egy újra telepítésre amit az előttem szóló is ajánlott én sem hagynám ki.

2024. febr. 3. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!