Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Fel mentem a darkwebnevű...

Fel mentem a darkwebnevű helyre. De már körül belül ilyen pár hete meg használtam is. És érdekessé vált hogy ha be kapcsoltam a böngészőmet(Firefox) úgy ment a laptop mint a rakéta a feladatkezelőben 6x-7x megnyitva és 900mb olykor 1 gb terhelés?

Figyelt kérdés
Találtam pár nagyon aggasztó filet is a gépen… mint például egy virtual box filet is…és nem voltam észnél mert VPN-em sem volt. Telefonon is voltam fent…. Ott viszont már volt VPN használva. Mit csináljak? Remelem nem jönnek házhoz.

2023. okt. 2. 02:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
Minek jönnének házhoz? Már az összes digitális adatodat megszerezték, a fostos kis ikszbokszod miatt nem fognak betörni.
2023. okt. 2. 04:56
 2/14 anonim válasza:
88%
XDDD Firefoxal a darkwebre?
2023. okt. 2. 05:14
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Valószínű hogy máshonnan gyűjthettél be valamit.
2023. okt. 2. 05:44
 4/14 anonim válasza:
89%
Még jó hogy sima böngészővel nem lehet felmenni:-D nem véletlen van erre speciális
2023. okt. 2. 06:07
 5/14 hisztynka válasza:
84%
Darkwebre csak Thor-böngészővel tudsz felmenni, Firefox-szal nem.
2023. okt. 2. 07:16
 6/14 A kérdező kommentje:

A lényeg az ha megnyitom a Firefoxot nem a Tort! A feladat kezelőben a Firefox 10x van kinyitva külön külön akkor es ha pl megnyitom az egyikben a tulajdonságokat jönnek a mókák. Gondolom a mozzillabol szipkázzák a adatokat meg így és most mi telepítsem újra és jó vagy tehetem a szekrénybe aludni? Másik. Van a telefonon a George alkalmazás erste bank. Van olyan pont az beállításokban hogy engedélyek(Licenses) nem vagyok benne biztos hogy jót jelent de olyanok vannak itt hogy Keychainaccess,Cryptoswift,SwCrypt.

Most mindenből lehet új vagy csak jelszó csere és jónapot vagy mástól is kell felni. És mindenki írja hogy firefoxal nem lehet NEM AZZAL MENTEM BELE TOR HAGYMÁS BÖNGÉSZŐ! Köszönöm előre válaszaitokat

2023. okt. 2. 07:35
 7/14 A kérdező kommentje:
Attól félek hogy szegény számítógépembe annyira benne vannak hogy egy újra telepítés sem fog már neki segíteni. És ne adj isten még a telefonom is.. rendes be szoptam a harci faszt. Igen tisztába vagyok vele hogy elcsesztem én hibám nem a szomszédé. De szeretnek normális tanácsokat kapni hogy ilyen szar helyzetbe mi a teendő mert ilyen még nem volt.
2023. okt. 2. 08:04
 8/14 anonim ***** válasza:
81%
Az FBI biztos, hogy meg fog keresni. Most nyomozzák le az IP-címedet. Én már látom is .Ha rám hallgatsz, akkor megpattansz egy kicsi időre.
2023. okt. 2. 09:25
 9/14 A kérdező kommentje:
Szerintem ebből Bora Bora lesz.
2023. okt. 2. 09:47
 10/14 anonim ***** válasza:
58%
#5 Thor -> germán pogány isten. TOR -> the onion network -> böngésző. :D
2023. okt. 2. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!