Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Linux rendszer alatt melyiket...

Linux rendszer alatt melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés

Feodora, Ubuntu Linux mint?

Van már egy csomó, de melyik a jó?

2024. jan. 22. 08:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Értem, hát azt hiszem mire beletanulok legalább 2-3 év... JAjj...
2024. jan. 22. 11:20
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
Inkább maximum 2-3 hét a felhasználói szint, amíg átszoksz Windowsról.
2024. jan. 22. 11:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Fedorával és Minttel nehéz mellélőni. Ha eddig nem használtál Linuxot, akkor talán inkább a Mintet javaslom.

Én is a Minttel kezdtem, aztán most a Fedorát nyüstölöm az asztali gépen és a laptopon is. Mindkettőt nyugodt szívvel ajánlom.

Érdemes kipróbálni a különböző asztali környezeteket is, mert mindenkinek más válik be.

2024. jan. 22. 18:08
 14/17 Thunderfairy ***** válasza:
71%
Linux Mint. És nem csak kezdőknek. A Fedora-t nagyívbe kerűlőm. Eddig még csak a Linux Mint az ami normálisan használható is a minden napokba. De ha úgy akarod használni mint a Windows-t... Akkor gyorsan megszívhatod.
2024. jan. 24. 10:27
 15/17 anonim ***** válasza:
45%

"A Fedora-t nagyívbe kerűlőm."

Miért? Mi a gond vele?

2024. jan. 24. 13:38
 16/17 anonim ***** válasza:
54%

Engem is érdekelne!

Egyetlen "baja" hogy amerikai rendszer, tehát sok non free vackot neked kell hozzáadnod a telepítés utàn. De amúgy minden patent🤷🏻 Én js mintel kezdtem, de annyira kenyelmes volt. Tenyleg csak be kellett kaocsolni. A fedora azáltal is tanít, hogy te àllítasz be bizonyos dolgokat a rendszeren. Frissebbek a csonagok is, és jobban kezeli a hardvereket mint a debian szerintem. Sokan akik debiant ajanlanak kezdeshez...🙄

2024. jan. 24. 16:33
 17/17 Thunderfairy ***** válasza:
20%
Egy biztos. A lepontozáshóz jól ért itt mindenki.
2024. jan. 25. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!