Üdv! Hogyan tudnám megoldani ezt a problémát? Már az idegeimre megy...
Figyelt kérdés
Torrenteztem egy játékot, ami a leirásban irta is, hogy virusként észlelheti a gép, de nem az. Letöltöttem, a Defender már jelzett is, hogy trójai stb... Meguntam, letöröltem a letöltött fájlt de még mindig jelzi ez a szar és nem engedi törölni az értesitésekből. Ha lefuttatok egy gyors vizsgálatot, azt irja, hogy nincs veszélyforrás. Minden rendben... Aztán újrainditás után, vagy csak random, bedobja ugyanazt a játékot virusként, ami már 2 hete nincs is a gépemen. nem tudom se engedélyezni az értesitésekből, se törölni, se karanténba tenni... mivel már nem is létezik a fájl...De ő szerinte ez súlyos és stb... újra telepiteni nem akarom a gépemet ez miatt, mert tudom hogy nem virusos és kb 3TB játékot nem akarok újra leszedni ez miatt... de a jobb sarokban pirosan jelez a defender ikon és idegesit2024. jan. 7. 18:26
11/13 A kérdező kommentje:
nincs ott sehol, én raktam át egyikről a másikra... nincs a gépen ez meggyőződésem
2024. jan. 7. 19:19
12/13 Dongaben válasza:
Ezt keresd a NET-en:
windows defender alaphelyzet
Egy ideje az AVAST-ot használom, így csak azt tudom tanácsolni, hogy "RESET"-eld a Defendert.
13/13 anonim válasza:
A temp mappát is törölted? Ha jól látom rar fájl volt, amit kicsomagoltál, önmagában ez már okozhatott gobdot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!