Új Kenisngton zárat venni?
A munkahelyemen adtak a laptophoz Kensington zárat anno 5 éve amikor kezdtem. Februárig dolgozom itt (felmondtam,munkahelyet váltok).
Utolsó nap le kell adnom a tartozékokat az IT-n.
Amikor ez a covidos cirkusz volt a teljes-részleges home officeal, összevissza ültünk és valahova odarögzítettem magát a kensington zsinórt,de elfeledkeztem róla és utána megint full home office volt. Aztán más ült oda, stb., és a záram már sehol azóta.
Maga a kulcs hozzá megvan amivel ugye ki kell nyitni.
Ha veszek az üzletben egy ugyanolyan Kenisngton zárat, a meglévő kulcsom passzolni fog hozzá?
Mivel a kulcsra rá van erősítve egy egyéni kód, szóval azt észrevennék ha nem ugyanaz a kulcs lenne amikor leadom.
Gondolom ha nem veszek és simán nem adom le, kifizetteti a cég.
Melyik a jobb megoldás? Illetve mennyit fizettethetnek ki ezért velem?
Az nem lenne cikibb, ha az derülne ki, hogy eltitkoltad?
Egyébként nem tudom, milyen munkahely, de egy kicsit is kulturált munkahelyen nem fognak abból cirkuszt rendezni, ha 5 év alatt egy kiegészítőt elhagytál (sőt... inkább lenyúlták, ha úgy nézzük), és simán hajlandó vagy kifizetni. Ilyesmiből én még nem láttam, hogy bárhol probléma lett volna, pedig dolgoztam elég böszme helyen is.
"más ült oda, stb., és a záram már sehol azóta"
Nem kérdezted meg tőlűk hogy hova tették?
Kulcs nélkül nem lopták el, mert anélkül használhatatlan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!