Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mit csinaljak ? pls help

Mit csinaljak ? pls help

Figyelt kérdés

egy olyan virust toltottem le veletlen amit nem tudok szamuzni kikapcsolta az osszes vedelmemet es nem engedi vissza kapcsolni mindent blokkol ami a szamuzeseben hasznos lehet a gepet alap helyzetbe se tudom allitani szerintem buktam az ssdmet ami nagy gaz eskuszom soha semmit nem fogok letolteni mar igy csak oldodna meg a problema anelkul hogy kidobnam az ssdm windows 10 em van

intel i5 4460

16gb hyperx ram

gtx 750ti

120gb samsung ssd

500 gb hdd

aktivalt windows

#Windows #szamuzes
2023. nov. 16. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha semmi sem segít, akkor rakd újra a windowst. Készíts egy bootolható telepítőeszközt, és arról bootolj be. Bizonyára a biost nem fertőzte meg a vírus, ugyanis oda viszonylag nehéz bejutnia (kvázi a maiaknál lehetetlen).

https://www.youtube.com/watch?v=ZNiQAiA1rrk

2023. nov. 16. 13:28
 2/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
44%
Nem kell kidobni az SSD-t, de ennyi tudással ne akard "szamuzni", avagy kigyomlálni a Windowsból, le kell gyalulni az SSD-t.
2023. nov. 16. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

"le kell gyalulni az SSD-t."

Eszedbe se jusson gyaluval nekiesni, ahogy a 2#-es troll írja.

Simán csak le kell majd formázni, és újratelepíteni rá az operációs rendszert.

2023. nov. 16. 14:24
 4/7 A kérdező kommentje:
az a baj hogy ezekben en nem vagyok tul jartas de utana nezek aztan meg latjuk koszi skacok
2023. nov. 16. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg az általam küldött videót (1. válaszoló vagyok).
2023. nov. 16. 15:06
 6/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:

3. Köpködő:

Ezzel a krónikus gyűlőlködéssel magad minősíted.

Normális emberek nem kötekedni járnak ide.

Olyan persze előfordul, hogy zavaró butaságot látunk, amit nehéz szó nélkül hagyni.

De amit te csinálsz, lelki sérüléses, szándékos piszkálódás.

2023. nov. 16. 15:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Arra figyelj, hogy egy másik géppel írd ki a telepítő lemezt vagy USB-t, ne a fertőzöttel (azt addig le is húzhatod a netről), majd amikor telepíted csinálj egy teljes lassú formázást. Ezzel persze minden adat el fog veszni, ami az SSD-n volt
2023. nov. 16. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!