Nem működik a kréta mit csináljak?
Figyelt kérdés
a kréta nem enged be, utánanéztem és elvileg felhasználónévhez az oktatási azonosítódat kell, a jelszóhoz pedig a születési időpontodat kötőjelekkel, pontosan ezt csináltam és nem működik, jó lenne ha hamar be tudnám indítani (megjegyezném hogy eddig soha sem voltam bejelentkezve)2023. szept. 29. 15:49
1/3 anonim válasza:
Gyanítom az e-Krétáról van szó.
Érdeklődj az ügyfélszolgálatnál:
ugyfelszolgalat@ekreta.hu
+36-1-999-1700
+36-1-5100-494
(bár péntek délután már kicsi a valószínűsége, hogy érdemben válaszolnak)
2/3 Ypszilon1980 válasza:
Tegnap nálunk sem működött, mondjuk sokszor van ilyen,annyira nem csodálkozok rajta.
3/3 anonim válasza:
Az én sulimban amúgy a jelszó nem a születési dátum volt, hanem egy generált jelszó, amit megkaptunk kis papíron év elején, szóval az tévhit, hogy mindenhol a születési dátum a jelszó
Engedd el a hétvégére, majd hétfőn segít neked az osztályfőnököd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!