Tupperbox-al használhatja valaki más a nevemet Discordon?
Ahogy nézem a Tupperbox csak annyit csinál, hogy kicseréli a szöveget egy BOT által írt-ra, amit mellesleg Te adsz meg - gondolom, mivel életemben nem hallottam erről.
Nem tud senki se a te Discord fiókodról írni viszont a te neveddel és profilképeddel igen, DE a név mellett ott a "BOT" szöveg, amitől máris nem hivatalossá válik az írt szöveg.
Remélem érthetően fogalmaztam. :)
[1. vagyok]
Azt, hogy mások tudnak-e ugyanazzal a névvel írni Tupperbox segítségével azt nem tudom, de szerintem tudnak.
Mint írtam, a hitelessége a szövegnek már akkor elvész, amikor látszódik a BOT szócska a név után.
Egyébként hiába adod meg a másik ember Discord felhasználónevét, ha az sosem változik a BOTnak. A BOT kapott a készítésekor egy egyedi felhasználónevet és az nem módosítható. A BOT szimplán csak a megjelenési nevet változtatja vagy Webhook segítségével hoz létre egy üzenetet - ezt pontosan nem tudom. Ha kíváncsi vagy, hogy eredeti-e a felhasználónév, akkor rákattintva a megjelenési név - display name - alatt írja az egyedi, csak egyszer megadható nevet. Vagy szimplán megnézed, hogy van-e BOT a név után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!