Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintetek a tiktok alkalmazá...

Szerintetek a tiktok alkalmazás hány éves kortól használható?

Figyelt kérdés
Anyukám nem engedi hogy legyen mert nem bízik meg bennem és nem akarja hogy videót rakjak ki. Annyira óv az ilyenektől hogy nem igaz! Kort privátba írok!

2023. szept. 15. 08:15
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Én a 10 éves fiamnak is mondtam, hogy ne telepítse fel. Olyan 13-16 éves kor alatt tiltanám.

Én sem használom.

2023. szept. 15. 09:03
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Miért, most mi van abban, ha kiírod a korodat? Úgysem tudjuk a neved... nyugodtan írd.

Egyébként a TikTok hivatalos oldala nyújt segítséget:

"4.3. Alsó korhatár

A Platformot Ön csak akkor használhatja, ha betöltötte a 13. életévét. A kiskorúak általi használatot ellenőrizzük, és megszüntetjük az Ön fiókját, ha észszerűen feltételezzük, hogy Ön nem éri el az alsó korhatárt. Ön fellebbezhet a fiókja megszüntetésére vonatkozó döntésünkkel szemben, ha úgy gondolja, hogy tévedtünk az Ön életkorával kapcsolatban.

Röviden: A Platformunk használatához Önnek legalább 13 évesnek kell lennie."

2023. szept. 15. 09:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnám meggyőzni?
2023. szept. 15. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Én felnőtteknek sem ajánlanám, hogy letöltsék. Függőséget okoz, kevesebb ideig tudsz figyelni utána, stb. Sajnos én is rendszeresen használtam, és magamon is észrevettem, hogy rossz irányba visz. Kerüld, amíg lehet.
2023. szept. 15. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

Értelmes ember kortól és nemtől függetlenül nem regisztrál ilyen helyekre.

Egyébként pedig minimum 16 év, ahogy véleményem szerint az összes "közösségi" portál "korhatárát" is 16 évben kellene meghatározni.

2023. szept. 15. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
Én úgy általában betiltanám a Tiktokot. Nincs biztonságos/egészséges korhatár.
2023. szept. 21. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

Mindenki döntse el maga, mit kezdjen ezzel az információval.

2023. szept. 24. 16:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Antisocial media, akárcsak a fészbúk meg a ZINSTA
2023. szept. 24. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!