Félnem kell hogy feltörik a windows accountomat?
Figyelt kérdés
Valahogy kiderült az emailcimem.Valoszinüleg amikor sikerült átvágni engem online és elopták az onlinebank adataim.Augusztus 29től állandoan probálnak belépni, mostanra csak 2-3 naponta egyszer.Bevan kapcsolva a kétfaktoros mint email cimre, mint telefonszámra,illetve authenticator is van.Kérdés hogy féljek hogy feltörik ennek ellenére is? Mit tehetek még?emailcimre egyszer agusztusba jött egy email hogy valahova subciptiont raktam. Nem mentem bele az email linkjébe és fáljaiba féljek ettől is hogy nem biztonságos?2023. szept. 30. 15:01
11/11 anonim válasza:
Microsoft account belépésénél megoldható hogy ne lehessen belépni az email címeddel.
Egy email aliast kell létrehozni és kijelölni hogy fiókbelépéshez csak ez használható. Természetesen az alias nevet csak belépésre használod levelezésre nem.
Innentől hiába szerezné meg a jelszavad még kétfaktoros hitelesítés hiányában sem tudna belépni mert ő nem tudja hogy az emailcímeddel nem lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!