Lehet látni a wifinél, ha egy új eszközt csatlakoztatok rá?
Figyelt kérdés
Valami nem oké az albérletünkben, és ezért szeretnék egy rejtett kamerát elhelyezni. Wifis. Főbérlő látja, vagy van bármi nyoma annak, hogy én csatlakoztatom a kamerát a wifire? Appon keresztül kell természetesen, de nem vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal.
Köszi a választ!
2023. szept. 14. 13:22
1/9 anonim válasza:
Igen, ha máshol nem is, a routeren látni fogja.
2/9 anonim válasza:
Mivel a router ad a kamerának is IP címet, így természetesen benne lesz a klienslistában.
De miféle albérlet az, ahol nem te állítottad be a routert és a tulaj belenézeget?
3/9 anonim válasza:
Szerintem router függő, hogy mennyire tárolja ezt a történetet, de a lényeg, hogy az aktívan csatlakozott eszköznek van egy azonosítója, az látható. Ez alapján szűrni is lehet, hogy ne csatlakozzon minden eszköz rá, bár ez kijátszható.
4/9 P.O.C. válasza:
A Wi-Fi router/AP menüjében le tudja kérdezni a klienseket. A fő kérdés, hogy ért-e hozzá annyira, vagy ha igen, akkor érdekli-e ez egyáltalán.
5/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Még olyan kérdésem lenne, hogy amikor csatlakozik, kaphat értesítést?
Ha esetleg direktbe nem nézi meg mi van a kliens listában..
2023. szept. 14. 16:32
8/9 anonim válasza:
Egy sima gyári routerrel nem. De pl ha Openwrt-t tesz rá, azzal már megoldható.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!