Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom meg találni...

Hogyan tudom meg találni valakinek az IP címet?

Figyelt kérdés

Előre jelezném semmi vissza élés és egyéb dolog nincs tervemben.

Egy ismerősömet zaklassák egy online chat oldalon és hát ő nem nagyon ért az internet világához én pedig kezdő informatikus létemre szeretném az IP cimét kideríteni és a "whatmyip" oldalán meg keresni hogy pontosan ki ő. Kali linux is van csak sajnos kezdő vagyok és még csak tanulom

Tippeket vannak?

2023. szept. 2. 14:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%

"Ők egyedül a hatóságoknak kötelesek bárminemű információt kiadni. Mint ahogy az adott chatszerver üzemeltetői is."

És azt sem úgy, hogy a főtörzs betelefonál a telekomhoz és megmondják neki, hanem van valami ügy, egy feljelentés ami miatt elkezdenek nyomozni. Amiatt meg nem fognak nyomozást indítani, mert Kevinkét elkülde messengeren valaki a k. anyjába.

2023. szept. 5. 08:37
 12/12 anonim ***** válasza:
71%

127.0.0.1

Tessék, itt az IP címem. Csinálj vele, amit akarsz! Kíváncsian várom a fejleményeket.

2023. szept. 5. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!