Nyugodt szívveé lefuttathatom az ESET Online Scannert?
Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 12:08
11/24 A kérdező kommentje:
Köszi..háát..elindítottam,most tart a 2. lépésnél.
Neked még mindíg csinálja?
2010. okt. 16. 12:47
13/24 A kérdező kommentje:
Az jó :)
2010. okt. 16. 13:00
14/24 anonim válasza:
A múltkor talált hét fertőzött fájlt.
15/24 A kérdező kommentje:
Nekem csak egyet talált. :)
2010. okt. 16. 13:18
16/24 A kérdező kommentje:
Ha végzett,akkor rámenjek hogy eltávolítsa önmagát,vagy mindegy?
És a karantén kiürítése az micsoda? Kiürítsem?
2010. okt. 16. 13:22
17/24 anonim válasza:
Végzett? Akkor elvileg ki is írta, hogy mit csinált vele. A helyedben üríteném a karantént, és eltávolítanám az ESET Online Scanner-t bezáráskor.
Mit talált? Mi a fájl illetve a fertőzés neve?
18/24 anonim válasza:
Csináltass vele egy szövegfájlt, amiben elmenti a fertőzött fájl nevét és a vírus nevét. Nem tudom hirtelen, hol kell, de én anno a 7 darabról csináltattam vele ilyet.
19/24 A kérdező kommentje:
Nézegettem,és megtaláltam, hogy hol kell.Akkor kiírja,hogy mi volt az?
Rendben,köszi.
2010. okt. 16. 13:31
20/24 anonim válasza:
Ki kell írja. Nem tudok segíteni, mert ugye ma nem talált semmit, és rég bezártam, leszedtem.
Csak engem érdekel, mit talált. :) Lehet ártalmatlan PUP vagy adware, de lehet egy veszélyes trójai, amit, ha nem észlel, akkor baj lett volna...
Ja, az avast!-ot kapcsold vissza!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!