Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nyugodt szívveé lefuttathatom...

Nyugodt szívveé lefuttathatom az ESET Online Scannert?

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 12:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Épp azt csinálom. :) 62.900 fájlnál tart.

Bár annyira terheli a gépet, hogy "várom", mikor robban fel a laptop... Na jó, nyilván ez nem fog megtörténni.

Mikor elindítod, akkor a beállításoknál kapcsold be a veszélyes alkalmazások keresését.

Nyugodtan maradhat a pipa a veszélyes szoftverek eltávolítása mellett, mert ha rendszerfájlban talál valamit, csak megtisztítja. Akkor töröl egész fájlokat, ha azok a kártékony kódot tartalmazzák csak.

Ha avast!-ot használsz, akkor azt addig kapcsold ki.

2010. okt. 16. 12:12
 2/24 anonim ***** válasza:
Igen, pont tegnap próbáltam ki. Régi gépemhez képest egész jó a sebessége. :)
2010. okt. 16. 12:15
 3/24 A kérdező kommentje:

Köszi..huuhh :)

Igen,Avastot! használok.

2010. okt. 16. 12:16
 4/24 anonim ***** válasza:
Első voltam: Nekem erős a gépem, Win7 van rajta. Az ESET Scan lassú. 46 perce fut, 70.000 fájlnál tart, és még van neki hátra egy csomó. Bár lehet, azért lassú, mert bekapcsoltam, hogy keressen a tömörítményekben is.
2010. okt. 16. 12:17
 5/24 A kérdező kommentje:
És mikor rámegyek,hogy elindítás,akkor a bővítményt/ét akarja futtatni,akkor ezek szerint nektek is?
2010. okt. 16. 12:19
 6/24 anonim ***** válasza:

Akkor az avast!-ot addig kapcsold ki, teljesen. De ne egy órára, mert visszakapcsolhat még az ESET futása közben. Bezavar neki, leellenőrzi azt, ami épp az ESET is, és ahogy tapasztaltam, ezzel lassítja is a vizsgálatot.

Ne ijedj meg, fog ám találni dolgokat...

Futtathatod utána a Malwarebytes' Anti-Malware programot is. Azt le kell tölteni, telepíteni. Nincs állandó védelme, nem akad össze semmivel ezért. Minden TELJES vizsgálat (a gyors semmit se ér) előtt manuálisan kell frissíteni! Neki nem zavar be az avast!, az is lehet bekapcsolva mellette.

2010. okt. 16. 12:20
 7/24 anonim ***** válasza:
Most nem rémlik, milyen bővítmény. Ugye a hivatalos oldalról szedted le? Akkor futtasd nyugodtan! Én rendszeres felhasználója vagyok. :)
2010. okt. 16. 12:21
 8/24 A kérdező kommentje:

[link]

Az avast!-nál az állandó védelem leállítása?

Bocsi,hogy ennyit kérdezek..(lány)

2010. okt. 16. 12:23
 9/24 anonim ***** válasza:
Firefox-ot használok, azzal nekem is kérte ezt a bővítményt.
2010. okt. 16. 12:27
 10/24 anonim ***** válasza:

Jaaa, arra gondolsz. Persze, le kell valamit tölteni, és azt indítani. Utána még tölt le magának dolgokat. Utána jönnek a beállítások, ahol be kéne állítanod, hogy keressen veszélyes alkalmazásokat (szerintem a PUP, Potenciális kéretlen program, Potentially unwanted program, amit így hív). Utána továbblépsz. Letölti az adatbázist, és indul. Az avast!-ot azalatt, mialatt az adatbázis jön le, ki kell lőni.

5.0-s verzióban: tálcaikonon jobb gomb -> avast! védelmek kezelése -> Végleges kikapcsolás. El ne felejtsd visszakapcsolni!

4.8-as verzióban nem tudom, mert nem azt használom.

2010. okt. 16. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!