Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Gmail -ben mit kell beállítani...

Gmail -ben mit kell beállítani ahhoz, hogy minősített elektronikus aláíráshoz tartozó tanúsítványt tudjak csatolni az üzenethez arról az e-mail címemről, amelyiket a Kormányablakban regisztráltam az eSzemélyi vel való aláíráshoz ( Kék kártya) ?

Figyelt kérdés
Outlook-ban fentieket megoldottam, de hiába túrtam fel a netet, Gmail-re vonatkozóan csak a sima, avagy kényelmi aláíráshoz találtam infot, az eSzemélyihez kapcsolódó eSign tanúsítvány társításáról síri csend van a neten.

2023. aug. 24. 12:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sikerült megoldanod..???

Nálam webmail esetén csak pgp aláírás van mailvelope bővítménnyel.

Outlook meg fizetős program. Ingyenes alternatíva nincs eszemélyihez. Thunderbirdbe nem sikerült működőképessé tennem az eszemélyit.

2024. ápr. 21. 01:35
 12/14 A kérdező kommentje:

Az MS Outlook, mint levelező kliensben minden további nélkül meg tudom oldani, hogy az elküldött mail teljes bizonyító erejű magánokiratként tudjam aláírni az e-személyivel és elküldeni.

Maga az e-mail tartalma egy csatolt, elektronikusan hitelesített dokumentum nélkül is pont annyi joghatással bír a bíróság számára, mintha ugyanazt kézzel írtam volna.

Az Outlook ingyenes verziója is tudja ezt, nem szükséges előfizetni rá emiatt.

Gmail-ben ugyanezt nem lehet megoldani. Engem meglep, hogy a Gugli tulajdonosai pont ezt a funkciót hanyagolják el.

2024. ápr. 23. 16:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Ingyenes MS Outlook win10-re???

Hol lehet letölteni?

2024. ápr. 23. 19:29
 14/14 A kérdező kommentje:
A MS Office része. Arra a kérdésedre, hogy hogyan tudod ingyen telepíteni és használni, én nem fogok tudni segíteni, mert nagyon buta vagyok és semmihez sem értek ; - )
2024. ápr. 24. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!