Gmail -ben mit kell beállítani ahhoz, hogy minősített elektronikus aláíráshoz tartozó tanúsítványt tudjak csatolni az üzenethez arról az e-mail címemről, amelyiket a Kormányablakban regisztráltam az eSzemélyi vel való aláíráshoz ( Kék kártya) ?
Sikerült megoldanod..???
Nálam webmail esetén csak pgp aláírás van mailvelope bővítménnyel.
Outlook meg fizetős program. Ingyenes alternatíva nincs eszemélyihez. Thunderbirdbe nem sikerült működőképessé tennem az eszemélyit.
Az MS Outlook, mint levelező kliensben minden további nélkül meg tudom oldani, hogy az elküldött mail teljes bizonyító erejű magánokiratként tudjam aláírni az e-személyivel és elküldeni.
Maga az e-mail tartalma egy csatolt, elektronikusan hitelesített dokumentum nélkül is pont annyi joghatással bír a bíróság számára, mintha ugyanazt kézzel írtam volna.
Az Outlook ingyenes verziója is tudja ezt, nem szükséges előfizetni rá emiatt.
Gmail-ben ugyanezt nem lehet megoldani. Engem meglep, hogy a Gugli tulajdonosai pont ezt a funkciót hanyagolják el.
Ingyenes MS Outlook win10-re???
Hol lehet letölteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!