Tört, TLauncheres Minecraft Tartogat "Meglepetéseket" ?
Figyelt kérdés
Egy jó vírus, esetleg adatlopás valami ?
Nem értek a Minecraft-hoz, a játékmenetben van változás ?
fel lehet menni vele mindenféle szerverre ?
2023. aug. 14. 15:45
11/14 anonim válasza:
Te vagy az, aki még mai napig Netscape böngészőt használ ugye?
12/14 anonim válasza:
#11 Igen és csakis Windows XP-t 🤦♂️
13/14 anonim válasza:
#9 Egyszerűbb megvenni a játékot mint ellopni. :) Mi megvesszük nem fogunk bezárkozni sehová
14/14 anonim válasza:
Nyilván a kérdező azért kérdezte, mert nem megvenni akarja a játékot. Biztos vagyok benne, hogy megvan az oka, hogy miért. Én spec úgy vagyok a játékokkal, hogy amennyiben "kipróbálás" után megtetszik és látom magam előtt, hogy bele tudnék ölni többszáz, vagy ezer órát, mindenképp megveszem. Nem tudhatjuk, hogy hol tart az életben a kérdező és milyen elvek vezérlik. A kérdésre vagyunk hivatottak válaszolni, nem pálcát törni a kolléga felett. A TLauncher nem tartogat semmilyen meglepetést, nyugodtan játszható vele a játék. Semmi rejtett kriptobányászat sincs benne, valóban orosz fejlesztésű a kliens, de nem spyware, meg nem fogják az adataidat ellopni, vagy eladni anyukádat a feketepiacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!