Ehhez mit szóltok minecraft játékosok?
2021. dec. 17. 20:09
A kérdező szavazást indított:
Offline játszom, nem érint, de tudom miről van szó
Offline játszom, nem is érdekel
Online is játszom, aggódom, követem a híreket
Online is játszom, de nem érdekel
Egyéb, kifejtem hozzászólásban
12 szavazat
1/7 A kérdező kommentje:
Eleve onnan indult...
2021. dec. 17. 20:12
2/7 anonim válasza:
Biztos pont egy véletlenszerű embert fognak feltörni...
3/7 anonim válasza:
Csak a Minecraft a fontos a listán? A többire nem kérdezel rá egyesével?
4/7 A kérdező kommentje:
Hát, aki bothadsereget akar, annak mindegy, kihez hatol be
De, rákérdezhettem volna másra is, mondjuk a Jamf pro 10.31re is, de a minecraftot talán többen használják, meg annál vették észre.
2021. dec. 18. 06:00
5/7 anonim válasza:
Ha akarsz játszani a minecrafttal akkor telepítsd fel utána mielőtt elindítod kapcsold ki a netet amíg játszol Ne menj fel szerverre ha nem fontos. Offline egyjátékosban is el lehet lenni
7/7 anonim válasza:
Na szép, a világ összes webszervere, biztonsági programja, még a siemens mindene (így lehet hogy a vasutat és villamosokat kiszolgáló programok is) érintett, de a minecraft az érintett. Ha két vonatot egybelök valaki, az senkit nem zavar, csak a játék működjön.
Ez az új magyar mentalitás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!