Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Trójai vírus került a gépemre,...

Trójai vírus került a gépemre, valami köszönőlevélből pedig nem is nyitottam meg, azonnal töröltem. A windows defendert kikapcsolta, és nem is engedi be kapcsolni. Hogyan tudom letörölni?

Figyelt kérdés

2023. aug. 1. 21:53
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
23%

#30 Mégis alulmarad bitdefender es kaspersky alatt a gyér detection-ratiojával és hogy akkor veszi ha észreveszi egyáltalán mikor a vírus mar rég megfertőzte géped...

Ez a teszt is rengeteg mindent elmond róla

[link]

Ez nincs lefizetve bárki kipróbálhatja

2023. aug. 8. 08:30
 32/47 anonim ***** válasza:
87%
#31 Alulmarad? Azt nem mondanám, hogy nem tökéletes? Biztosan nem, semmi sem tökéletes. A teszt viszont ha végignézted és figyeltél is rá, akkor észrevehetnéd, hogy egész jól teljesített. Nem beszélve, hogy a letöltések közül többet is blokkolt. Otthoni használatra bőven elég még mindig, folyamatosan frissítik és javítanak rajta. Csak a megrögzött Defender utálók nem látják be.
2023. aug. 8. 18:43
 33/47 anonim ***** válasza:
3%

Nem elégséges.

Ingyen jobbat raksz fel sokkal Kas free - BD free és ráadásul kaspersky kevesebb gépet eszik mint a beépített defender

2023. aug. 9. 06:15
 34/47 anonim ***** válasza:
3%

#32 Nem utálom, hiába frissítik még mindig egy bugos vacak. Mai napig panaszkodnak rá forumokon hogy 11 alatt trójait nem tudja letörölni.

10 alatt ugyanaz csak rosszabb.

A valósidejű védelme még mindig gyér. Sok mindent átenged köztük Zsaroló virusokat is

2023. aug. 9. 06:17
 35/47 anonim ***** válasza:
36%

DE az ESET pont nem engedi át.

[link]

2023. aug. 9. 22:45
 36/47 anonim ***** válasza:
0%

#35 ESET is jobb nála de már az se olyan jó pedig sokáig használtam, ingyenes kaspersky free sokkal erősebb védelemmel rendelkezik és az sem eszik sokat. Kas free nagyon erős lett, ki kell próbálni.

Elvan dugva a kaspersky oldalán kaspersky.co.uk/free-antivirus kaspersky.com/free-antivirus

2023. aug. 10. 06:21
 37/47 anonim ***** válasza:
67%
azt mondja a defender nem vírusirtó és tegyük fel a ruszki kasperkyt xDDD egyenesen küldi putyinnak az adataidat, az maga a vírus csak a vetélytársak vírusait tiltja le hogy nekik azért mégse küldjön adatokat xDDDD
2023. aug. 10. 06:34
 38/47 anonim ***** válasza:
4%

#37 Azt észrevetted hogy nem én írtam a másik hszt? Nem is ugyanaz a stílusunk.

Semmilyen adatot nem küld, használom gond nélkül

2023. aug. 10. 06:37
 39/47 anonim ***** válasza:
3%

#37 Kaspersky ha nem oroszba élsz switzerlandba tárolja adataidat.

Maga a vírusirtó nyílt forráskódú.

Sok a lejárató kampány orosz termékekkel kapcsba de sok teljesen alaptalan.

Ráadásul mod amúgyis látja hogy két külön ember irja. De kiiratom nevemet, boldog legyél

2023. aug. 10. 06:38
 40/47 anonim ***** válasza:
0%
Tessék a nevem
2023. aug. 10. 06:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!