Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Trójai vírus került a gépemre,...

Trójai vírus került a gépemre, valami köszönőlevélből pedig nem is nyitottam meg, azonnal töröltem. A windows defendert kikapcsolta, és nem is engedi be kapcsolni. Hogyan tudom letörölni?

Figyelt kérdés

2023. aug. 1. 21:53
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
12%
Tegyél fel egy vírusirtót! A Defender nem az.
2023. aug. 2. 08:40
 12/47 A kérdező kommentje:

8. igen bit locker kulcsot kér, azt sem tudom azt hol találom.

9.a defender ezt írja Trojan:Script/Phonzy.B!ml súlyos és aktív nem lehet törölni és karantéba helyezni sem, viszont érdekes az eset online scanner nem talált semmit.

2023. aug. 2. 09:13
 13/47 DK-s ***** válasza:
75%

..., és miután a fent felsoroltak bármelyikét, vagy az összes tippet végigpróbáltad, semmi garancia arra, hogy sikerült is leszedned.

Ha sok a ráérő időd ....

2023. aug. 2. 14:26
 14/47 anonim ***** válasza:

/12 "bit locker kulcsot kér, azt sem tudom azt hol találom"

Ha a bitlocker jelszavát se tudod az már nem a vírus miatt van (legfeljebb a covid vírus miatt) :D

2023. aug. 2. 15:12
 15/47 anonim ***** válasza:
0%
Kaspersky free- malwarebytes és hitman pro ajánlott lefuttatni, utóbbi kettő másodlagos ellenőrzőnek, ingyenes kasbe ugyanaz a motor van mint fizetősbe baromi hatékony, jobb mint eset és full ingyenes mindent be lehet rajta állítani
2023. aug. 3. 08:19
 16/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segítséget, megoldódott. Elvittem egy guruhoz pendrivról elindított vmi linuxos programot ami még a windows indulása előtt

törölte a trójait.

2023. aug. 3. 12:31
 17/47 anonim ***** válasza:
70%
#16 Ehhez nem kell semmilyen guru, otthon megoldod persze ha túlságosan is számtech fabéta vagy akkor lehet el kell ilyesmi.
2023. aug. 3. 12:53
 18/47 anonim ***** válasza:
59%

[link]

Google forditóval magyarul is.

2023. aug. 3. 23:46
 19/47 anonim ***** válasza:
19%
Ransomware, vagyis zsaroló vírus, jól elrejtőzött. Csak alapos vírusirtás és újra telepités oldja meg. Jól jegyezd meg, a Windows Defender NEM vírusirtó.
2023. aug. 3. 23:50
 20/47 anonim ***** válasza:
17%

#19 Vírusirtó az is csak gyenge mint a harmat. Real time protectionja gyenge akkor veszi eszre virust mikor mar reg megfertozte geped illetve egy trójai script kilövi

Ajanlott kaspersky free ami ingyenesek kozt a kiraly fizetősok kozt is hisz ugyanaz a motor van benne mint fizetos kasbe. Messze leelőzi a win defendert

(Oroszokra finnyásoknak bitdefender free alternativa lehet(

2023. aug. 7. 11:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!