A magyarok semmit nem cenzúráznak weboldalügyileg?
Figyelt kérdés
Felmerült bennem egy pár kérdés. Minap olyan weboldalt láttam egy átlagos keresőmotoron, ami a darkweben is megállná a helyét.. Egy életre a szemembe égett, elég megrázó volt. Lényegre térve, a magyar hatóságok törődnek egyáltalán az ilyesmivel? Egyébként mennyire van a google/firefox moderálva? Az utóbbiak alapján kb semennyire, vagy nagyon másmerre lébecolnak az adminok. Ha a magyar hatóságok tudnak intézkedni, és akarnának is, hol lehetne az illetéktelen weboldalt bejelenteni? Ha a magyarok nem, akkor a külföldiek?2023. jún. 22. 01:39
11/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. jún. 22. 12:54
12/16 anonim válasza:
Nettó szexuális tartalom volt vagy más? Mert ha előbbi és gyerekekkel kapcsolatos akkor szinte biztos hogy már rajta vannak a hatóságok a dolgon. Ha viszont úgymond nem szexuális tartalom nyíltan akkor jogilag nehéz belekotni. Régen itt is volt egy kérdés az oldalon ami egy konkrét oldalról kérdezett ahol volt rengeteg kép 18 alattiakrol csak épp az volt az egészben a trükk hogy úgymond egy naturista eletszemleletet reklámozó oldal volt és nem szexuális helyzetben készült képek voltak aztán így elvileg jogi kiskapu de ettől még nyitva van holott ott is elég jó esélye volt annak hogy sok pedofil alaknak aranybánya.
13/16 A kérdező kommentje:
Az egész oldal erre épül. Egyébként megnéztem az oldalt, és .pw domainra végződik. Betekintésnek az ember arcába nyom rohadt sok videót(ez is 18 alattiakról, gondolom figyelem felkeltés), ahogy láttam némi pénz fejében ígér többet, "jobbat". De így is volt vagy 100 rendes videó kitéve, ami nettó szexuális tartalom..
Bejelentettem már hazai hatóságoknál (NMHH-nál volt erre lehetőség), aztán reménykedjünk egy beteg oldallal kevesebb lesz.
2023. jún. 22. 21:14
14/16 A kérdező kommentje:
Mindig is szerették a kiskapukat kihasználni, pl. meztelen afrikai őslakosokat elég sok "gyermekbarát" helyre posztolnak ki, és nem tiltják le, mert ugye kultúra. Bár itt a fószernak nincs mentsége
2023. jún. 22. 21:17
15/16 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez egy macsak egér játék, mint az illegális darkwebes piacok. Egyet megszüntetnek, egyből lesz több másik
16/16 A kérdező kommentje:
Pont ezt akartam írni... Vagy 4 db backup oldaluk van csak most, azokat is reklámozzák. Amint megláttam, kissé beletörődtem az egészbe...
2023. jún. 22. 22:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!