Mi a teendő ha feltörés gyanúja áll fenn ?
Ma Instagramon bekövetett egy ismeretlen ember, első hogy megnéztem a profilját mégis kicsoda, hát nem kellett volna...Mivel ahogy rá mentem a profiljára, egyből több száz embert követett be az én nevemben. Gyors reakcióm új jelszó volt, és kétfaktoros hitelesítés illetve privátoltam az Instagram fiókom. Elkezdtem szép sorban tiltani és jelenteni mindet. Több mint 300 profil után az Instagram korlátozott. Lecsökkent a szám, de a többit nem tudom kitörölni. Hogy tudnék tőlük véglegesen megszabadulni. Először történt ilyen. Instagramnak jelentettem is a problémát.
Szégyenlem magam, hogy it-s léttemre is meghackeltek. :(
20/L
Nah itt valami necces. Xss kizart hogy van instan. Azert nah 😂 erre még a magyar állami oldalak is figyelnek (nagyrészt).
Az mar hihetőbb, hogy nem a valós insta oldalon adtad meg a belépési adatokat és utána futott le a neveddel valami js, aztán átirányított az instára. De az insta appal megnézel egy profilt, attol meg 99.99% hogy nem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!