KeyserSöze kérdése:
Feltörhették az accoutomat?
Figyelt kérdés
Régebben regisztráltam tiktokra de már nem használtam. Ugyan a felhasználó fiók megvan viszont se applikáción sem pedig más eszközön nem használtam több mint 1 éve. Egy ismerősöm viszont kapott egy értesítést hogy a követője vagyok a követés indításának dátum tavaly májusi de friss az értesítés.
Ez mit jelenthet? Feltörték vagy mi?!
2023. ápr. 10. 20:21
1/5 anonim válasza:
Igen, a hackereknek jobb dolguk sincs, mint ezer éves inaktív tiktok accokat törnek fel, és követik be vele a régi tulajdonos ismerőseit.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz értelmes választ írni akkor tűnj el a süllyesztőben! Igen is zavar hogy ha nem én használom akkor hogyan és miért küld értesítés?!
A továbbikban kérem a hasonló tulkok kíméljenek!
Köszi
2023. ápr. 10. 20:32
4/5 anonim válasza:
Mi van muci megsértődtél? Pedig nem is mondtam semmi durvát. Most jött meg?
5/5 anonim válasza:
Tiktok? Jó kis játékszer, a hacker is úgy gondolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!