YouTubevanced.org letöltött appban ha bejelentkezek a google fiókommal nem lesz baj?
Sajnos megkérdőjelezhető, hogy honnan származnak az új verziók, mert lehet, hogy az eredeti fejlesztők csinálták, csak "álarc" mögött, amire kicsi az esély, de az is lehet, hogy valami más fejlesztők készítették, ki tudja milyen célból. Én a helyedben nem tölteném le.
Használd helyette a Revancedet.
Az eredeti Vanced projektet lelőtték, ennek a helyére a reVanced került, ami "hivatalos". A reVanced nem készít appot, kizárólag a Manager appot csinálnak, amivel az eredeti Youtube appot tudod patchelni és magadnak létrehozni a módosított reVancedet. A reVanced projektnek egy Github oldala van, ahonnan elérhető, ezen kívül minden egyéb oldal, ami kész módosított appot kínál 3. féltől származik és nem tudhatod mi van még benne.
Ha szerencséd van, akkor csak meg akarták könnyíteni a használatát azzal, hogy készen letölthetsz egy módosított appot, ha meg nincs, akkor elhelyeztek benne extrákat is. Nem túl szerencsés mindenesetre ilyenekkel kísérletezni, használd az eredeti reVanced Managert.
#6 köszi! De nem értek a Revancdedhez
Egyébként innen töltöttem le a 115MB -os ( nem értem miért ilyen sok MB)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!