Keny09 kérdése:
Hacker támadás ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Üdv! Tegnap a barátnőm egy instagramm hirdetésre rá ment mert egy tefál szett 600ft-ba került,és ehez egy kerdő ívett is ki tőltött,majd választani kellet 3-om kép közül amin nem látszodott semmi,majd pont arra a képre ment amin pont a tefál szett volt,és már csak a személyes adatai kelletek ( amit persze meg is adott ) telefonszám,lakcím,és egyéb kártya adatok! A 600ft-ot le is vonták a kártyájárol,és már várja mikor jön meg ( ami veloszínű soha ) majd utána néztem ennek az oldalnak és nem hivatalos oldal volt a google be adott egy figyelmeztetés hogy kártékony oldal! Ahoz hogy meg előzük hogy a hackerek bármit csináljanak mit tudnánk ez ellen tenni? Le tiltani a bankártyát és meg szüntetni a telefon számot? Vagy ezen kívül van valami más megoldás? ( ha van helyesírási hiba elnézést kérek ) A válaszokat előre is köszönöm!2023. márc. 30. 08:04
11/12 anonim válasza:
De legalább jó a csajod lökhárítója és a spoilere?:))
Bocsi, nem tudtam kihagyni ezt a poént, nem tudom hogy csak alibinek írtad be, hogy a csajodnak amúgy, de a poén kellett.
12/12 anonim válasza:
Félelmetes mennyi ostoba ember él a világon. Lehet lepontozni, de leírt szövegben legalább 3 pont volt, ahol meg kellett volna állni. A helyesírást hagyjuk, nem érdekes. És ugyanolyan választó polgár, mint akárki más. Döbbenetes, remélem komoly, mert viccnek durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!