Hogyan tudom az Androidos telóról a vírust törölni?Vagy tudtok -e olyan vírus irtot ami nem fizetős és jó is! Esetleg ha lehetne a linkjét.
Üzenetben kaptam: "Rengeteg olyan kéretlen dolgok appok jelennek meg amit én nem böngésztem mem kerestem"
Arra van ez a felület, hogy itt tudjuk le az ügyes-bajos problémákat, szóval nem fogok üzengetni.
Amik megjelennek, azok gondolom a böngészőn belül jelennek meg felugró ablakok, amik valószínű olyan oldalról származnak, amit egyszer megnyitottál, és nem zártad be maradandóan. Töröld a böngésző gyorsítótárát, zárd be a megnyitott lapokat, esetleg az egész böngészőt töröld le, telepítsd újra, és meg fog oldódni a probléma. Ha így sem, akkor távolról nem tudom elmondani, mi lehet, állítsd vissza gyári beállításra a telefont, és akkor 100%, hogy mgeszűnik.
Lehet, hogy a böngészőben engedélyezted néhány oldalnak az értesítések küldését.
Ezt ellenőrizd a fentieken kívül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!