A Facebook fiókomat feltörték, mindent átállítottak, viszont a hozzá tartozó Messenger fiókomból nem dobtak ki. Lehetséges ezen keresztül a visszaállítás?
Egyik nap léptem volna be facebookra, (kb. szökőévente egyszer megyek fel oda) és nézem, hogy 2022.12.20. 9:10-kor megváltoztatták a jelszavam. Na most én pontosan tudom, hogy akkor épp tanórán ültem és szereltem, tehát lehetetlen, hogy az az ember én lettem volna aki ezt átállította.
Az átlagos jelszómegváltoztatási procedúrákon végig mentem, de a kontakt emailt is megváltoztatták egy olyanra amit még életembe nem láttam...
Az egyetlen dolog ami hozzá köt még, az a gépemen és a telómon a bejelentkezett Messenger profilom, és a tény, hogy a webböngészőmön voltam már korábban bejelentkezve a profilomba.
Tudok bármit tenni? Látszólag szörnyű a Facebooknak (Inkább Metának) a Supportja, mindig ugyanoda dob vissza ha arra az opcióra nyomok, hogy ez nem én vagyok.
Van valami E-mail vagy akármi, ahol esetleg egy húsvér emberrel tudok beszélgetni?
Köszönöm szépen előre is!
#3 fasza, customer support a javából
Azért köszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!