Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi az a Godael.com? Nekem...

Mi az a Godael.com? Nekem nagyon gyanús.

Figyelt kérdés

Ma kaptam egy +33 -as(!), vagyis franciaországi telefonszámról egy sms -t.

"Nem tudtuk kezbesiteni a csomagjat, az ujrakezbesiteshez latogasson el erre a linkre: "

És itt volt a link, az volt benne, hogy "godael.com". Rákerestem a Virustotal -on, és ártalmatlannak találta, teljesen. Rákeresestem az internetem a godael.com -ra, nem nyitottam meg. A Google azt adta ki, hogy nem áll rendelkezésre információ erről az oldalról. Mit tegyek? Mi az a godael.com?

2022. dec. 21. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
átverés
2022. dec. 21. 13:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Üres, ennyi van benne:

"Welcome!

godael.com - a service for shortening web addresses and other URLs."

2022. dec. 21. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:

A szokásos csalás.

Sose nyisd meg ezeket a gyanúgy linkeket.

2022. dec. 21. 16:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. dec. 23. 13:13
 5/6 P1571 válasza:
Én is ma kaptam, na én megnyitottam. Dhl kamuoldal igazából. Az uzenetben az állt hogy "nem sikerult kézbesíteni a csomagot" a nyomkövetési számot bemásoltam egy eredeti dhl oldalra na ott persze nem is hallott ilye röl. Az OLDAL ARRA MEGY HOGY ADD MEG A BANKKÁRTYA ADATAIDAT =D. Elvileg 4!!! Ft al tartozom csak irjam be a kártyaszámot lejáratot,cvv. Ne döljön be senki se neki. Egyébként ezen az oldalon más opcióra nem is lehet kattintani hiába kínálja fel a lehetőségeket
2022. dec. 24. 00:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2022. dec. 27. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!