Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kaptam egy zip filet egy...

Kaptam egy zip filet egy ázsiai fejlesztőtől. Honnan tudom, hogy meg merjem-e nyitni?

Figyelt kérdés

3d játék van benne. Unreal engine project. Én kértem el tőle mert nála volt egy hiányzó láncszem a folyamatban. Viszont emailben elküldte az egész filet.

Én nem feltételeznék semmi rosszat, de azért nem árt óvatosnak lenni. Egyelőre nem nyitottam ki a zipet.

Malwarebytes-al átnézettem elvileg az nem talált benne semmit. Virustotalra nem tudom feltölteni mert 1 gigás. Átnéztem a tartalmat látszatra tényleg csak az unreal engine projectfile-ok vannak benne.

Mit tehetek, hogy nyugodtan aludjak? :D

2022. dec. 14. 18:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azt mondjuk meg tudod csinálni, amit írtak már korábban, hogy egy virtuális gépben csomagolod ki. Majd innen töltöd fel virustotalra és ha talál valamiz, az egész vm mehet a kukába mindenestül.

De vt se garancia egyébként, hogy nincs benne semmi, illetve adhat fals pozitívot is

2022. dec. 15. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!