Más is röhejesnek találja, hogy az iskolákban alig van szó a számítógépes vírusokról?
Attól függ milyen iskolában...
Egy általános iskolában miért akarsz róla tudni?
Vagy ha igen, akkor keress utána a neten, nem fogod megbánni.
jobbat mondok: nekünk általánosban SEM volt :D az egész infóoktatás röhejes, ha nem azon a szakon vagy :D
(plusz, nem sértésnek, de maga a nod32 is röhejes, mert a neve sokszor nagyobb, mint a védelme xD)
Csak nálunk jó az infó oktatás? :O
office html sql .. pascal delphi, amit akarsz :D
Infó szakközepet jártam xD Már letettem (tavaly).
Egy vicc xD Office, Free Pascal és alapvető Photoshop volt az 5 éves tananyag xD
Az összes "Vírusok" annyi volt amennyi tételt kidolgoztam... és pont azt húztam szóbelin! xD
Dumáltam a Joke-ktől a Diallereken át a Keyloggereken keresztül az agyonnyammogott Trójaiíg mindenről. xD
Ha kell feldobhatom. Amúgy azért nem oktatják, mert a civil nem találkozik vele érdemlegesen. Vagyis nem fog nekiállni Assembly környezetben visszafejteni a vírus kódját és belepiszkálni a céljának megfelelően :)
Tényleg vicc. A Nod32 pedig jó vírusírtó... Dekornak. Tetszik a Menüje xD De más haszna nincs xD
Nem is használok aktív vírusirtót. A Routeremet pöpec beállítottam szóval tűzfal megvan és folyton kéznél van egy Kaspersky 2010 Rescue CD érvényes Licenc kulccsal.
Felrak egy ideiglenes Linux partíciót és arról vizsgálja le a gépet. (Közbe tudsz netezni :) )
Hetente berakom egy estére a lemezt és reggelre kész az alapos keresés. Így nem fékezi víruskereső a gépemet :)
Nem röhejesnek tartom, viszont én egész konkrétan emiatt szívtam - amiatt, hogy nem tanultunk semmit a vírusvédelemről.
Azt hittem, elég egy vírusirtó; hogy nem kell naprakésznek lenni a szoftvereknek, stb... Lett belőle napi átlag 5-10 vírusriasztás, amiket nem tudtam értelmezni.
Na, azóta érdekel engem (nem is kicsit) a téma.
Amúgy vállalok embereknek (gyakorlati) tanácsadást, segítséget; csak azt nem vállalom, hogy agyonfertőzött rendszert megtisztítsak, mert ott azért többet ártanék, mint használnék.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!