Most olvasgattam egy vírusról amit jelzett a windows 10
vírusírtója,csak nem tudom honnan kaphattam volna be
mikor nem nagyon nyomkodok olyasmikre elég csak törölni
vagy telepítsem újra a rendszert?
Wow, szerintem én pont ezt kaptam be, pár hete írtam is ki róla kérdést. Újratelepítés lett a vége.
2022. nov. 18. 18:20
2/28 A kérdező kommentje:
Na de a másik meghajtón írkálja,hogy ez meg az vírusos most az akkor fals jelentés vagy a másik meghajtó adatai is kuka?Mert ugye ha újra telepíted a többi meghajtó még akkor is ott van amin lehet és vissza fertőzhetne elméletileg.És amúgy meglett honnan szedted össze?
Mellékelte hozzá még 2 böngészőben tárolt jelszavamat (szerencsére egyik sem fontos dologhoz tartozott), illetve ezt szétküldte azoknak, akikkel emailen tartottam a kapcsolatot. Azóta is kíváncsian várom a videót.😂
2022. nov. 18. 19:34
4/28 A kérdező kommentje:
3/
Nem kattintok rá de ez milyen oldalra vezetett?
Meg köszi a kérdés linket.Nekem 3 meghajtó van a gépben,sajna az egyik pont tesztelés alatt mert az lenne az új adatmentő hdd de nem szeretném törölni pl azt amiről mentenék mert akkor felesleges a harmadik hdd.
2022. nov. 18. 19:59
5/28 anonim válasza:
Esetleg valamilyen bootable os-ről futtass le egy részletes víruskeresést, mentsd le az igazán fontos adatokat valahova, akár felhőbe, akár külső meghajtóra, aztán gyaluld le az egészet, úgy ahogy van. A linkem egy imgbb nevű képmegosztó oldalra vezet, ahova feltettem az általam kapott emailhez csatolt pdf screenshotját. Imgbb.com, google it, vírusmentes.
2022. nov. 18. 20:06
6/28 A kérdező kommentje:
de most akkor a másik meghajtón lévő cuccok nem fertőzöttek csak leginkább a rendszer c meghajtó?Na hát ennyire se botlottam még ilyen szarságba
2022. nov. 18. 20:10
7/28 anonim válasza:
Ha figyelmesen elolvasod azt, amit te magad linkeltél, akkor ott világosan le van írva, hogy minden meghajtót fertőz. Mondjuk az a link most épp halott, de ha rákeresel és elolvasod máshol, akkor ott is le van írva. Még egy pendrive-ot is megfertőz.
2022. nov. 18. 20:19
8/28 anonim válasza:
Oops, így visszagondolva én is önellentmondásba futottam, kizárólag felhőbe mentsd az adatokat, mert külső meghajtót is megfertőzheti. És véletlenül se legyen a feltöltött fájlok között .exe/.dll kiterjesztésű fájl.
2022. nov. 18. 20:23
9/28 anonim válasza:
"csak nem tudom honnan kaphattam be"
99% user felelőtlenség
2022. nov. 18. 21:04
10/28 A kérdező kommentje:
8/
És honnan szerezzek 1 terra felhő tárhelyet?A másik meghajtó tele van exe fájlokkal,telepítőkkel ilyesmikkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!