A kémprogramirtó folyamatosan feldobja az api.vevioz.com ablakot amit blokkol mit lehet csinálni hogy ne dobja mutassa?
Milyen kémprogramirtó?
Valami fut a háttérben amivel nem boldogul vagy éppen az ő sallangja.
Tegyél fel rendes vírusirtót, az nagy eséllyel leszedi (nod, avast, avg, stb)
1.
Malwarebites
Azt irja a vevioz valami közösségi oldal,amihez semmi közöm!
2.
Nem youtube
3.
Van!
YouTube to mp3 converter API
Valszeg valami sütit rádobott a gépedre, ami folyamat. csekkolni akarja merre hol barangolsz.
Malwarebyte-nak meg az dolga, hogy ne engedje.
Törölj minden böngészőelőzményt, sütit:
De ez a jobbik eset, és csak innen a fotelből mondom.
Win alá elég a saját defendere, mert aztán meg megy az értetlenkedés mi miért van.
5
"Törölj minden böngészőelőzményt, sütit:"
Nem oldódott meg hiába lett törölve!
Vannak olyan programok, amiben talál valami gyanúsat a vírusirtó. Ha biztos vagy benne, hogy az említett fájl nem vírusos, akkor vedd fel a vírusirtó tiltólistájára, amit nem vizsgál. A listára való felvétel előtt érdemes többféle víruskeresővel megvizsgálni.
Én NOD-ot használok, és több olyan programom van, amivel nekem is ezt kellett tennem.
7.
"Ha biztos vagy benne, hogy az említett fájl nem vírusos, akkor vedd fel a vírusirtó tiltólistájára"
Nem tudom hogy virus-e nyilván azért raktam fel a malwarebytet. Mivel a defender, stb. nem irtotta ki.
6# vagyok.
Többféle víruskeresővel megnézed. (a legtöbb víruskereső korlátozott ideig ingyen is futtatható.) Ha a többség ártalmatlannak találja, akkor nem vírusos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!