Kinek a kedvence az Avast free antivírus vírusirtó? Én imádom ezt vírusirtót szerintem megbízható!
Figyelt kérdés
2022. szept. 26. 22:34
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
A legjobb (de persze nem ingyenes) az Eset Internet Security. A háttérben dolgozik, csendben és nem fogja, nem lassítja a laptopot. Ezért ajánlják minden otthoni gépre. Sajnos nagyon rosszak a tapasztalataim a Windows Defenderrel. Aki Facebookot használ és egy előző géppel már vírust kapott, annak csak ez a megoldás. Fizetős, de vannak kedvezmények is.
13/17 Bénabakter válasza:
Az Avast terheli le legjobban a gépet. Bármelyik másik ingyenes vírusvédelem sokkal jobb.
14/17 anonim válasza:
Úgy hallottam, most Avira-t telepít a rendszergazda barátom.
15/17 anonim válasza:
Az Avast-nak van egy közelmúltbeli rossz híre (felhasználói adatokat árult harmadik félnek), ez egy biztonsággal foglalkozó cégnél nem éppen jó pont. Ettől függetlenül az a hír járja, hogy amúgy nem rossz a termék. Az ingyenes verziót nem használnám semmilyen módon (egyikét sem), akkor már ott a Defender, pont elég. Ha az alapszintű védelemnél több kell, akkor meg lehet válogatni. Én pl. Avira-t használok ezer éve (még H+BEDV-nek hívták, mikor először telepítettem).
16/17 anonim válasza:
linuxot kell használni, odafigyelni és egy fillért se költeni :DD
17/17 anonim válasza:
Én évekig Avast free antivirust használtam. Önmagában jó volt, tette a dolgát, viszont a folytonos pop-upok elég zavarók voltak. Úgyhogy gondoltam, kipróbálok egy fizetős vírusirtót. G2A-n megvettem a Norton 360 licenszkulcsát, regisztráltam egy fiókot, aktiváltam a kulcsot és voilà, már szedtem is le a Nortont. Azóta az van a gépemen (az auto-renewal funkciót persze kikapcsoltam). Nagyon jó, remekül védi a gépem. Persze igaz az is, hogy felelősségteljesen bánok a gépemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!