Kinek a kedvence az Avast free antivírus vírusirtó? Én imádom ezt vírusirtót szerintem megbízható!
nekem, nem
linuxot hasznélok így nincs szükségem vírusirtóra :)))
Volt Avastom úgy 3 éve. Kicsit húzta a gépet, és kapott el a gép úgy is vírusokat, amiket más programokkal kínkeservesen tudtam eltávolítani, de lehet manapság már kijött hozzá egy csomó frissítés és jobb.
Ami nekem bevált és soha nem kapott el a gép semmit az a Kaspersky, és ami most van a Panda Dome.
A Windows7-es korszaknak már régen vége, ezt el kéne fogadni.
A w10-től kezdve a beépített védelem jól ill. még jobban is teljesít mint a fizetős alkalmazások.
Amúgy meg az az informatikus aki Avast-ot telepít a W10-es gépre az menjen inkább kapálni.
Win 10 és 11-en teljesen felesleges egy magáncélra használt számítógépre plusz vírusírtót telepíteni.
Az ingyenes vírusírtóknak pedig van egy rákfenéje: képesek kis túlzással maguk is vírusként viselkedni :) Már sok-sok éve leálltam az Avasttal, de amíg volt, addig is nagyon fogta a gépemet és azon kívül, hogy fújt a crackelt játékokra, nem csinált semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!