Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért használhatatlan a freemail?

Miért használhatatlan a freemail?

Figyelt kérdés
A Facebook jelezte, hogy máshonnan jelentkeztek be a fiókomba, kérte hogy változtassam meg a jelszavamat. Ezt viszont nem engedi, mert a "jelenlegi" jelszó nem helyes. Vagyis gondolom meg lett változtatva. Így én nem tudom megváltoztatni azt. Az elfelejtett jelszó opcióval meg tudnám változtatni a mostanit, bármi is legyen az, de a freemail címemre akar kódot küldeni, arra viszont nem érkezik semmi. Gmail fiókot nem tudom hozzáadni, mert jelszó kell hozzá, ami ugye meg lett változtatva valaki által. Mit lehet ilyenkor tenni?
2022. szept. 24. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
A Freemail azóta használhatatlan, amióta létezik. Vagy megérkezik rá az e-mail, vagy nem. Mást nem tehetsz, mint hogy vársz pár órát, aztán megint megpróbálod párszor, és ezt addig ismételgeted, amíg egyszer meg nem jön.
2022. szept. 24. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:
nem érkezik meg rá a fosbookos levél? nekem ez megfeleő működésnek tűnik. :)
2022. szept. 24. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy másik levelezőrendszerrel jártam ugyanígy. Hosszas levelezés után elküldték a megoldást.

"A megoldás a következő lehet:

Először törölje böngészője gyorsítótárát.

Edge: Beállítások - Előzmények - Előzmények törlése

Firefox: Könyvtár - Előzmények - Előzmények törlése

Chrome: Előzmények - Előzmények - Böngészési adatok törlése

Safari: Beállítások - Safari - Előzmények és webhelyadatok törlése

(A Ctrl+Shift+Del billentyűkombinációval könnyen előhozhatja ezt a felületet.

A megjelenő listában tegyen pipát a "gyorsítótár" felirat mellett lévő négyzetbe.

A többi négyzetből vegye ki a pipát, ha nem így tesz, egyéb adatokat is törölni fog.

A "Törlendő időtartomány" felirat melletti lenyíló menüből válassza ki azt, hogy "Minden".

Természetesen választhatunk igény szerint a rövidebb időtávra szóló lehetőségek közül is, viszont így csak a választott időtávra vonatkozó adatokat fogjuk törölni.

Készen is vagyunk.)"

Sok sikert!

2022. szept. 24. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!