Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A csodalatosvilag. In teljesen...

A csodalatosvilag. In teljesen használhatatlanná vírusozta a gépemet! Mit lehetne tenni ellene?

Figyelt kérdés

Először a Facebook-on láttam egy posztot erről a bizonyos weboldalról, amit az egyik ismerősöm osztott meg, de nem nyomtam rá, mert az a cikk valahogy nem érdekelt.

Egyre több csodalatosvilag. in-ről származó posztot láttam, amikor kíváncsiságból rányomtam az egyikre.

Először azt írta az oldal, hogy lájkoljak, vagy várjak × másodpercet, utána azt írta, hogy hozzájárulok-e hogy, hogy a nevemben posztolgassanak. Utána azt írták, hogy csak akkor nézhetem meg a cikket, ha én is megosztom. Mivel én nem szoktam sem előre lájkolgatni, meg se nem szoktam engem élet adni a helyemben posztolgatásra, megmár sokat vártam a cikkre, úgy gondoltam, hogy egye fene mostmár, megosztom, és ha már elolvastam, úgyis letörlöm. Nnna. ..

a végén mégsem engedte meg elolvasni a cikket, de helyette olyan vírust kaptam Norton 360 mellett, hogy teljesen használhatatlanná vált a gépem! Helyre fogom hozatni, de most is tele van a Facebook az erről a weboldalról származó posztokkal! És az is látszik, hogy az ismerősöm nem saját maguk posztolgatják! Nem lehetne valahogy eltörölni ezt a csodalatosvilag-ot a Föld színéről?????

2014. nov. 2. 18:14
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi! Telefonról írok, ezért lett egy értelmetlen mondat a kérdésben!
2014. nov. 2. 18:18
 2/5 Gábor_79 ***** válasza:
Ha Nortont használsz, akkor próbáld ki a Norton Power Eraser-t! Az akár többször újraindítja magának a gépet és úgy vizsgálja.
2014. nov. 2. 19:25
 3/5 hightek válasza:

Tölts le egy Malwarebyte-ot innen:

[link]

Ingyenes és rengeteg mindent megfog amit a nod nem. Illetve lehet safe mode-ban indítani ha végleg szar a helyet.

Anno egy IT forumon ajánlották és tényleg jó.

2014. nov. 2. 19:35
 4/5 A kérdező kommentje:

Ohhóóó

olyan agresszív a vírus, hogy nem enged semmit sem. Újra kell telepįteni. Ez a weboldal senkinek sem okozott bosszúságot, csak nekem? ??

2014. nov. 2. 20:22
 5/5 hightek válasza:

Malwarebyte-ot tudod safe mode-ba bootolva telepíteni és futtatni, az kizárt, hogy ezt ne lehessen megoldani.

Keress rá safe mode boot-ra illetve rakd fel egy usb-re a malwarebyte-ot.

2014. nov. 2. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!