VPN -t szeretnék Androidos táblagépre telepíteni. Jelenleg hollandiában tartózkodom, és kérdezi a személyes adatok megadásánál az országot. Most nekem Magyarországot vagy Hollandiát kell bejelölnöm?
Ez melyik VPN? Nehogy valami szart letölts!
Azért kérdezem, mert általában nem szokták kérdezni a tartózkodási országodat.
Nem reklám ként írom
Cyberghostvpn.
Szóval az első válaszoló vagyok.
Ha Magyar szerverekhez szeretnél csatlakozni, én 3 nagyon jó VPN szolgáltatást tudok ajánlani. Pláne megérős, hogy ha csak ideiglenesen vagy külföldön, és ha csak egy hónapot fizetsz ki.
Ezek az Express VPN, a Proton VPN, és az Avira Phantom VPN.
Ingyeneseket nem nagyon éri meg használni, mert piszkosul lassúak, és Magyarországhoz nem lehet csatlakozni.
Ja, azt nem használtam még, de elvileg az is jó, nyilván a fizetős változata. Azt hittem, hogy valami gáz noname cuccról van szó.
A tartózkodási helynek a Hollandiát kell megadni, és majd ha már kész a fiókod, és előfizettél, akkor a szerverválasztóban válaszd ki Magyarországot.
A koliban a szomszédom próbálta ennek az ingyenes változatát, azt mondta nagyon lassú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!