Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudok leszakadni egy...

Hogyan tudok leszakadni egy hackerről?

Figyelt kérdés

4 napja történt az, hogy letöltöttem egy játékot a torrentről és rákattintottam a setup.exe -re. De az nem a valódi telepítője volt.

A Facebookom másnap reggel már le lett tiltva, azt feloldottam. Nem történt benne semmi aktivitás. Volt kb $4 -nyi LTC -m, mert ismerősömnek szerettem volna segíteni megcsinálni egy weboldalt és ahhoz kellett volna. Ez eltűnt teljesen. Át lett utalva egy másik tárcába ami nem az enyém és én nem is kezdeményeztem az utalást.

Azóta újratelepítettem a számítógépemet, kértem az IPS-től új IP címet és feltelepítettem az avast -ot, és előfizettem rá, hogy prémium védelmet nyújtson.

Ez kiszúrt több mint 393 SMP: BruteForce kapcsolódást.

Kizártam minden olyan platformról amit használok, mindenhol jelszót változtattam. Most azt írja minden platform, hogy csak én vagyok belépve.

Most az előbb így tök nyugodtan böngészek, néztem youtube videókat. Egyszer csak megnyílik egy új oldalt és kiírja, hogy feltelepítettem az unstoppable domains decentralizált internet böngésző bővítményt. De közbe nem csináltam semmit..

Mit tudnék csinálni, hogy ezt a hackert kizárjam?

2022. szept. 11. 18:39
 1/8 A kérdező kommentje:
Most megnéztem a vírusírtóimat, a defendert és az avastot. Azt mondja mind a kettő, hogy minden rendben van. De a deffendernél egy felkiálltójel volt, azt írta, hogy ki volt kapcsolva az ismeretlen alkalmazások telepítése. Noha én ezelőtt hozzá se nyúltam a deffenderhez.
2022. szept. 11. 18:45
 2/8 anonim válasza:
91%
Ha pl egy email fiókodba benne maradt, akkor onnan ki tudja deríteni az új IP címed, amivel pl az fb-t vagy bármit használsz. Az Avast egy hulladék, és nem hogy felesleges hanem még zavaró is. De egyébként pontos tanácsot nem tudok adni.
2022. szept. 11. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Esetleg kiszedheted az elemet az alaplapból, hogy resetelje a memóriáját, mert bizony ott is bujkálhat a kártékony kód. Sok vírus a hardvereket célozza, pont amiatt, hogy ne tudd őket törölni egy egyszerű újra telepítéssel.
2022. szept. 11. 19:00
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
2022. szept. 11. 19:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem maradt benne semmilyen fiókomba. Mindet átnéztem, a platformok csak az én eszközömet mutatják.

Most megcsináltam ezt, nagyon remélem, hogy működni fog. Az biztos, hogy tényleg mindent elfelejtett ezzel a gép, mert a Windows még a pin kódomra sem emlékezett miután bekapcsoltam.

Köszönöm

2022. szept. 11. 19:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Számítógép kikapcsol telefonról változtass email címet mindenhol.

A gépet installald újra , amíg ez nincs a gép hálózat nélkül mehet és lementesz mindent.

2022. szept. 13. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Avast nagyon legalja ha minőségi vírusirtót akarsz akkor

Bitdefender free vagy Kaspersky security cloud free mindkettő kenterbe alázza az avastot a magas detectionjukkal. ESET sem rossz. Vírusírtók mellé egy malwarebytes is ajánlott malware pucolásra külön.

[link]

Bitdefender.com

2022. szept. 14. 12:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen <3
2022. szept. 17. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!