Felkerült egy szexis fotó rólam a szexkeptar oldalra, valakinek a "jóindulata" miatt. Kepkuldes.com oldalról van a link, és a férjem egyik kollégája megtalalta- átküldte neki. Balhé van miatta otthon. Hogy lehet törölni vagy töröltetni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 30. 05:20
1/25 A kérdező kommentje:
Légyszíves kímeljetek az olyan valaszoktol h minek küldesz arccal fotót, mert azt tudom h.hülye voltam.Ebből tanultam soha senkinek ilyet.
2022. aug. 30. 05:21
2/25 anonim válasza:
Ami egyszer felkerül a netre, az már fent is marad sajnos. :( Azt bárki lementhette már, aki épp szembe találkozott vele. Annyit tehetsz még, hogy felveszed a kapcsolatot a kepkuldes.com üzemeltetőjével, jelented a problémádat, aztán eldől lesz-e belőle valami vagy sem.
4/25 anonim válasza:
Azt már cseszheted, ami egyszer felkerül azzal nem tudsz mit csinálni.
5/25 Morzsi007 válasza:
Kinek küldted el azt a képet, vagy a férjed rakta fel?
6/25 A kérdező kommentje:
3as köszönöm a választ:) sajnos tegnap már annyira dühös voltam h. este leszedtem az oldalról.Nincs már meg a link max. ha vki megtartotta.
Tudoom hülye voltam, ez van.
2022. aug. 30. 08:37
7/25 anonim válasza:
Van ilyen oldal hogy szexkeptar?
8/25 anonim válasza:
Megteszed a rendőrségen a feljelentést.
9/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat, sajnos attólmég a férjem látta. A múltat már visszavonni nem lehet.De vhogy megpróbálom töröltetni.
2022. aug. 30. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!