Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » DVX NVR-en hogyan lehet...

DVX NVR-en hogyan lehet csatornát bővíteni?

Figyelt kérdés

A leírásban egész másik eszköz van és egyik próbálkozásom sem sikerült.

Az NVR hátulján van 1 port a routernek és 4 a kameráknak. Próbáltam először a kamera, majd a router portjára is kötni POE switchet (uplink és sima lan porton keresztül is), az előbbi esetén a felvevő látja kereséskor a kamerát, de nem ad vissza képet.

Ami legnagyobb probléma, hogy mindenképpen szükség van a switchre, mert több, mint 4 kamerát kellene csatlakoztatni. Ha sikerülne jelet kapni, akkor sem lennék előrébb, mert fixen 4 csatornát mutat, bővíteni nem lehet (ha az eszközök számát a beállítások átállítom, akkor sem). Beállításokban egyébként van egy "Poe mód", amit switch és vlan értékekkel is próbáltam, de nem vettem észre különbséget.

Valakinek van valami ötlete, hogy mit lenne érdemes megpróbálni?

2022. aug. 15. 11:03
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként ha a routerrel kapcsolom össze a kamerát, akkor is látja az nvr, de sajnos a "hozzáadás" és "gyors beállítás" gombok nem működnek. Kb. semmit nem csinálnak. Esetleg tud valaki hozzá újabb firmware-t valahonnan?
2022. aug. 15. 12:35
 2/3 A kérdező kommentje:

A típus: DVX-NVR045P

Arra gondoltam, hogyha szoftveresen nem megoldható (mert mindenképpen a 4 kameráknak való portról vár fix 4 stream-ot), akkor érdemes lenne másik felvevőt venni. Viszont a kamerákat nem szeretném emiatt kidobni, működhet másik NVR ezekkel a kamerákkal? Vagy teljesen gyártóspecifikus, hogy a kamerák képét fel lehessen dolgozni?

2022. dec. 31. 14:29
 3/3 A kérdező kommentje:
A másik subnet-ben lévő kamerákat egyébként látja az nvr felülete a csatornák között, de a "hozzáadás" gomb nem csinál semmit.
2023. jan. 8. 12:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!