A bankkártya információt honnan tudnák meg tőlem? Miért jött az a hír valamelyik portálon, hogy sokaknak veszélyben lehet a bankkártyája?
Figyelt kérdés
Komolyan, én csak akkor tudok kivenni pénzt, ha tudom a PIN kódot, vagy online vásárlás esetén kapok SMSt, ami csak pár percig jó, úgyhogy kell a telefonom is hozzá. Akkor mit és hogyan lopnak el tőlem?2022. júl. 16. 19:19
1/4 anonim válasza:
kérésre megadod a kartyaszámot,
és már tudnak is vásárolni a terhére.
ha még a civ számot is akkor annyi..
2/4 anonim válasza:
"sokaknak veszélyben lehet a bankkártyája"
Meg kell érezni amikor valaki kotorászik a farzsebedben levő pénztárca után...
3/4 anonim válasza:
Legközelebb ne írd rá a kártyára alkoholos filcel a pin és cvc kódodat..
4/4 anonim válasza:
Ne vegyél 2 euróért rollert a facebookról. Az erős ügyfélhitelesítés csak Európán belül kötelező. Megadott 2 eurósra a kártyadatokat aztán terhelnek 250 eurót. A 2 eurós után. Mondjuk ebben a Raiffeisen elég fasza már sok 2 eurós sem jön össze, mert leblokkolják a kártyát. Pótkártya 1440 ft utána, de őrülhet az illető, hogy csak annyi Az Amazonnak pl. ha jól tudom nem csak 3Ds nem kell de még CVV sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!