Az apple watchot meg lehet e hackelni?
Történt valami szerdán és nem hagy nyugodni, mert nem értem…
Nem megyek bele a részletekbe, mert biztos vagyok benne, hogy senkit nem érdekel, így inkább csak az informatikai(?) lényegre török.
Az apple watchom lekérte a legváratlanabb pillanatban éjjel a hollétemet. Pontosabban valaki lekérdezte, mert én nem kattintottam lokátorra.
Engedèlyeznem kellett volna, hogy megosztom -e a személlyel a tartózkodási helyemet.
Bluetooth-on keresztül esetleg valami random idegen tud ilyet csinálni, ha látásból “ismer” és az 50 m-es körzetében vagyok ( és látta a kezemen az órát, tudja a keresztnevemet)?
Biztos hülye kérdés, még egyszer elnézést, de totál sík vagyok ilyen témákban és ráparáztam.
Ez este történt egy veszélyes szituáció kellős közepén és nem értem az egészet.
Köszi a segítő válaszokat!
27L
#2 El kell keserítselek, de lóf@szt nem tudsz az informatikáról.
Kérdező, az történt amit az első leírt, valaki random radcsatlakozott, de nem, ehhez nem kell tudnia a keresztneved és látnia sem kellett téged. Az is lehet, hogy a sajátjára akart valami a szomszédban és mellé nyomott, nincs mitől félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!